Златка Димитрова заби „богаташа” Миро в земята: Вади двеста бона за нов апартамент?

Златка Димитрова заби „богаташа” Миро в земята: Вади двеста бона за нов апартамент?
Гласувайте за статията

Златка Димитрова се урежда с ново жилище

Златка Димитрова ще купи нов апартамент на семейството си. Черната Златка бе забелязвана да обикаля из луксозните кооперации на Студентски град. Според справките от агенциите за недвижими имоти в този квартал жилищата вървят между 850-1500 евро квадрата. Златка Димитрова обаче ходела на оглед само на тристайни и четиристайни апартаменти.

Златка Димитрова

Златка Димитрова вади пари за ново жилище

„Искам малкия Миро да си има самостоятелна стая. И да израсне като човек, който има и отстоява собственото си мнение.Мечтата ми е да имам жилище в столицата и най-после ще го направя”, призна плеймейтката.

Черната Златка отвори жилището се за „Папараци”. Оказа се, че тогава тя живееше с богаташа Миро и малкия си син под наем. Сега обаче дошло времето фамилията да заживее под собствен покрив.

Близки до видната моделка са изумени, че не Миро ще извади парите за покупката. А това ще стори неговата половинка, която вече е готова да го стори.

Но крупната сума от 90-100 хиляди евро ще извади фамилията на родената в Бургас моделка.Те не притежават толкова много пари, затова част от тях ще теглят във вид на банков заем.

Черната Златка загуби първото си бебе в шестия месец от бременността си.

После изпадна в дълбока депресия, като до нея неизменно бяха опора нейния Мирослав и майка й. Накрая тунингованата моделка се взе в ръце и много скоро след това забременя. А преди около година даде живот на първородния си син, който кръсти на баща си-Миро.

Малкото й момче обемя цялото й време, а тя е непрекъснато до нея. Бизнесменът й осигури детегледачки, за да си почива. А щастливата майка взима деетто си дори и във фитнес залата, където не спира да спортува. Обидите й злобните думи на свекърва й също вече са зад гърба на Злати.

При първата й бременност майката на Миро я прокле да не види дете и да не стане никога майка. Но след обидите и заканите, че няма да погледне внучето си, възрастната жена се пречупи. И вече идва на гости на новото семейство на сина си.

А Златка Димитрова е готова на всичко, за да осигури дом на сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Златка Димитрова заби „богаташа” Миро в земята: Вади двеста бона за нов апартамент?”

  1. ха

    сеп. 12. 2017

    Тази селска неграмотница с купена диплома, простакена и най-неморалната кучка нали живееше в палат в Банкя? Тази малоумница лъжата за нищо я няма, ама да му мисли лоената топка – изостави нормалната си съпруга и детето си, хак му е сега с тъпата селянка и копелето, има да лопа мухите глупака

Добавете коментар