Аня Пенчева няма да празнува рождения си ден: Актрисата е в траур! (още подробности)

Аня Пенчева няма да празнува рождения си ден: Актрисата е в траур! (още подробности)
Гласувайте за статията

Аня Пенчева ще събере край масата само семейството си!

Най-красивата родна актриса Аня Пенчева няма да отпразнува своя пореден рожден ден. По всяка вероятност тя ще се отчете със скромна трапеза. Около която обаче ще бъдат само най-близките хора от семейството й.

Аня Пенчева

Любимата актриса Аня Пенчева още е в траур и не иска и да чува за празнуване, макар и на рождения си ден

Причината за нежеланието на Аня Пенчева да се весели на празника си е, че тя още е в траур. Само преди два месеца звездата на родния театър изгуби най-любимия си човек в лицето на своята майка.

„Аня и майка й бяха много близки. Чуваха се всеки ден, говореха с часове, постоянно се разискваха някакви неща. Аня се притесняваше дали майка й си взима хапчетата за сърце, защото преди години бе претърпяла операция“, разкриват близки до актрисата източници.

И до ден днешен Пенчева не е успяла да преодолее болката от тази жестока загуба. А хората, на които се обляга и които единствени са в състояние да облекчат страданието й, са мъжът й и децата.

Ивайло Караньотов е половинката, която Аня Пенчева е търсила през целия си живот и преди години я откри. Двамата са повече от неразделни и имат пълно доверие един на друг.

По принцип Аня е признавала, че не обича да организира шумни партита и веселби на своите рождени дни. За нея много по-важно било да се събере само с най-близките си роднини и приятели, вместо да се прави на интересна пред десетки случайни „доброжелатели“.

Може би за празника й ще пристигнат и двете й най-добри приятелки Боряна Павлова и Лили Славова, които от години живеят и работят в САЩ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар