Бомба: Венета Райкова взриви с чудовищно признание! (ето защо плаче в ефир и какво преживява)

Бомба: Венета Райкова взриви с чудовищно признание! (ето защо плаче в ефир и какво преживява)
Гласувайте за статията

Венета Райкова разкрива цялата си драма в ефира на Би Ти Ви!

Венета Райкова зае мястото на Николета Лозанова като водеща на „Папараци“. Всъщност тя успя да измести и Кристина Патрашкова, която повече не беше нужна на предаването.

Венета Райкова

Венета Райкова излива душата си в първото предаване на „Папараци“, на което вече е водеща

Кристина водеше прекрасно интервютата, но беше сложена в ефир само, защото Николета не успя да направи и едно свястно интервю в гостите си преди нея. А сега, когато кралицата на таблоидите се завръща, самата Патрашкова не вижда повече смисъл да остава.

Венета Райкова поема щафетата като ще стартира „Папараци“ със самата себе си. И с личната си драма, която цяла година я е държала в жестока депресия. Стигнало се и до прием на антидепресанти.

Оказа се, че преломният момент в психиката на Райкова е свалянето от екран на предаването й „Дневникът на Венета“. Тогава тя остава извън телевизията, но не това е основното, което я съсипва.

Както самата водеща е признавала много пъти, тя е преживяла наистина много предателства и болка. Дори в книгите си блондинката пише за всички мръсотии, клетви и черни магии, които са й правени през годините. Повечето от които от нейни колежки, привидно мили и любезни.

„В един момент си мислиш, че нещата вече се оправят и че поемаш напред, когато отново попадаш в дупката. Смело мога да кажа, че писането и книгите ми са тези, които ме спасиха през този период. Както и семейството ми, разбира се. Патрик и Тишо са единствените хора, на които мога да разчитам на сто процента“, признава през сълзи Венета Райкова. Повече от изповедта й ще видим в самото й предаване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Венета Райкова взриви с чудовищно признание! (ето защо плаче в ефир и какво преживява)”

  1. о

    сеп. 15. 2017

    С риск да бъда оплюта, харесвах Николета, сладка, непретенциозна, знае си мястото и не се прави на всезнайка, какъвто ще е случаят с новата водеща

Добавете коментар