Страшен удар за Тони Димитрова: Чаровницата не знае откъде й е дошло! (виж какво й причиниха)

Страшен удар за Тони Димитрова: Чаровницата не знае откъде й е дошло! (виж какво й причиниха)
Гласувайте за статията

Тони Димитрова не може да се отърве от проблеми в последно време!

Гласовитата и чаровна Тони Димитрова получи изненадващ и шокиращ удар. За 45 000 лева. Да, точно за толкова я осъдиха за авторски права братята Стефан и Кристиян Белеви.

Тони Димитрова

Тони Димитрова не спира да бере ядове в последно време

Двамата композитори били потресени и възмутени от това, че създадената от тях песен „В такава нощ“ е включена в сборна музикална компилация. Която е разпространена в тираж от 35 000 копия.

Първо двамата подали иск за само 2 хиляди лева, но по-късно сумата се увеличила в пъти. А накрая съдът се произнесъл в тяхна полза. Сега Тони Димитрова ще трябва да отдели тази рекордна за естрадните ни изпълнители сума. Отделно от това тя продължава и войната с Кичка Бодурова.

Която преди седмици я обиди публично като заяви, че ще й подари огледало, за да си гледа повече визията. Както и щяла да я насочи към Уикипедия, та да видела Тони коя е по-доказаната изпълнителка от двете.

„Извинявам се на всички читатели, че стават свидетели на една недостойна битка, която подхожда повече на пехливаните, отколкото на две жени, при това певици!

Но след всичко, което понесох от една персона, която се има за кралица (не знаех, че кв. „Комлука“ е бил кралство, но знае ли човек?), си дадох дума, че няма да дам и другата буза, няма да слушкам и да папкам, и няма да стоя безучастна, когато някой с чуждоземски акцент цапа името ми.

Когато обаче глупостта се съеши с лошотията, лъжата и фалша, тогава се получава отровна смес. Тя не е взривоопасна, но оцвъква със зловонието си целия пейзаж. Няма начин да позволя на една мадам да ме цапа с курешките на своята злоба, и то от години“, изригна чаровната Тони Димитрова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Страшен удар за Тони Димитрова: Чаровницата не знае откъде й е дошло! (виж какво й причиниха)”

 1. Амии

  сеп. 12. 2017

  Аз пък виждам пълен паритет между двете. И двете имат еднакъв брой песни, които съм запомнила. При все че едната е по- възрастна и е пяла по-дълго все пак. Всяка да си гледа нейното поприще и да не се сравнява с друга, ги съветвам аз.

 2. Росица СТАНЕВА

  май 20. 2018

  Тони не е никаква чаровница ,но при нейната професия е задъл-
  жително да се грижи за добър външен вид.Бодурова е права .Кол-
  кото до поведението й към хората ,то е двойствено.В един морски
  конкурс за естрадни песни -във Варна ,Тонито дава парична наг-
  рада на бургаски състав ,с който е обвързана някакси …Трио РОКИВА от град Хасково ,както и текстописците на песните им-и аз ,не търсим пари , , се класира на трето място. Изпълнителите
  получават диплома и предметна награда -кафеварка .Там пише-
  в грамотата ,че и текстът е награден .Озадачен ,композиторът на
  триото пита ,няма ли да има и друга грамота -за текстописката.Г-жа Тони Димитрова отговоря надменно ,че ако
  искат подобно нещо ,да отидат на ксерокс и да получат това,което търсят.Аз получих наистина ксерокопие ,за което моите приятели се погрижиха…Впечатленията ми ,макар и отдалечени ,са неприятни.Когато журираха Йорданка Христова и Маргарита Хранова ,участниците в конкурсите се въз-
  хищаваха и от сърдечността им ,и от точните о ценки ,и от високия им професионализъм , и от етиката ,която имат .
  Бодурова има остър език,но е права .Скоро гледах снимки на М . ,жената на наш прочут актьор ,който продъни света с хвалби за извънбрачните си връзки .Тази невероятно красива жена някога е една съсипия …Бодурова също имаше мнение по този
  случай.Колкото до Кичка ,тя бе едно красиво същество и като млада,а сега е блестяща жена.Помня я като солистка на оркестър СЛАВЯНИ от Харманли.Срещали сме се сцената на читалището в Любимец -аз като служебно лице ,тя като известна певица.Но беше мила и възпитана .Изглежда ,че има
  нападки срещу нея ,от завист ,а тя реагира …

 3. Kiki

  май 30. 2018

  Кичка е неповторима с“Аз помня въздуха ба този град,окъпан от маслинено море“….

Добавете коментар