Мария Шарапова пусна бомбата: Гришо прави уникални неща с тялото си!

Мария Шарапова пусна бомбата: Гришо прави уникални неща с тялото си!
Гласувайте за статията

Мария Шарапова не пропусна Григор Димитров в автобиографичната си книга.

Биографичната книга на Шарапова бе очаквана най-вече заради разкритията за личния си живот, които се очакваше да направи. Изданието вече е на пазар и очаквано в него не е пропуснато името на бившия й приятел Григор Димитров, разбра kliuki.bg. 

Шарапова още гасне по Гришо

Шарапова още гасне по Гришо

Хасковлията остави трайна следа в живота на Мария и дори се говори, че тя още е влюбена в него. Факт е, че след Гришо, Шарапова така и не успя да създаде сериозна връзка. А дори след раздялата им, рускинята продължава да говори само и единствено със суперлативи за бившия си.

В книгата си тя разкрива, че Гришо „може да прави невероятни неща с тялото си“. Разбира се, първата ни асоциация е с един доста пикантни физически занимания, в които явно Димитров е бог. Но в случая Маша говори за представянето на му корта. Според нея, родният тенисист има огромен потенциал, който все още не е развил докрай.

Затова тепърва можем да очакваме най-доброто от него, сигурна е Шарапова. Защото ако Гришо прави нещо, той или го прави перфектно и по красив начин, или въобще не го прави. Тя не за първи път се изказва доста ласкаво за бившия си, като гледа да не зачерква личната тема. Но на всички е пределно ясно, че още не е прежалила хасковлията, който се гаджоса със сексапилната Никол Шерцингер, пише nova.bg.

Маша говори и за трудностите пред един тенисист да има сериозна връзка. Разбира се, на първо място са непрестанните пътувания и невъзможността да има дим, в който да се прибира. Затова единствената възможност е да има връзка с друг тенисист. Но пък това не си е връзка като връзка, жалва се ШАрапова. А при нея май и такава няма…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар