Застреляха я: Короноваха Джена за кралица на кича! (Тотално е лишена от стил)

2

Джена се превърна в кралица на кича

Джена си остава певицата, която изобщо не се интересува от стил и мода! Половинката на Атанас Стоев-Малкия Канар отдавна е подигравана заради липсата на всякакъв стайлинг.

Гласовитката от Разград трайно залита по лъскавото, кича, бляскавото и шаренията.Дори и най-отявлените й фенове не спират да я корят заради смешните дрехи и липсата на стил, с които Джена се явява на участия.

Джена
Джена винаги е кичозна

Прясната майка изглежда като циркаджийски клоун. Винаги е получавала критики на публика и онлайн потребителите заради дрехите, с които се явява на участия.

„Не се научи да се облича. Смятахме, че след като роди, ще се вземе в ръце. Не може да ходи така, като селска пръчка. Дори треторазрядните певици се научиха как да се обличат.

Няма ли за нея модни специалисти, не чете ли списания за мода. Ами малко да се образова, да види кое как е и да се научи. Не е хубаво да ходи на участия все едно е клоун или някоя „хваната от гората”, не спират да я коментират от модните среди.

Джена винаги е била сред поп фолк дивите, които са предизвиквали смях с облеклото си. Тя е пример как не трябва да се ходи на участия, на официални събития, на частни партита или на лъскави купони.

Дори и на възраст, Надя Стоева-майката на съпруга й, винаги е добре облечена и много обрана. Тя се опитвала деликатно да й намекне какво да си облича, но Джена го приела като лична обида. Според близки до звездното семейство това била една от причините за хладните отношения между снаха и свекърва.

Кичозните си дрехи Джена възприемала като собствен стил на обличане. Тя дори се хвалела, че това е нейния дрескод, който бил вече разпознаваем.
„Най-малкото е несериозно да се появава винаги като някаква циркаджийка. И да има претенции за топ име в бранша”, коментират я фенове.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. зрител казва

    Разградска циганка, какво очаквате.

  2. vanya казва

    Da Qna,taka e.Za sajalenie horata sa mnogo zlobni i sa na mnogo nisko dyhovno i intelektyalno nivo.Koi sa te da sadqt.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.