Глория шокира с признание за Симона Загорова

Глория шокира с признание за Симона Загорова
Гласувайте за статията

Глория изненада мнозина с това, което мисли за дъщеря си!

Великата Глория винаги е твърдяла, че любовта на живота й е нейната щерка Симона и сега го доказа. Примата почеса егото на Мони по най-добрия начин, научи Kliuki.bg.

Глория и Симона

Глория похвали Симона

Оказва се, че Гло счита щерка си за по-талантлива от самата себе си. Според Мис „Крепост“, Загорова може да постигне повече в музиката.

„Симона е по-добра от мен и ще ме задмине. Аз на нейната възраст почнах в „Пайнер“ и нищо не знаех. Докато тя вече има музикално образование, няколко песни, а и участва в риалити. Това е сериозен опит.“ – смята Глория.

Истина е, че Симона Загорова натрупа опит и самочувствие в последните години. Преди няколко месеца тя взе участие в ‘Гласът на България“, където се представи достойно, стигайки до полуфинала.

Освен това Мони вече има записани песни с видеоклип, което е много за нейната възраст. Повечето са с майка й, но и това е похвално.

Само след дни дъщерята на Илия Загоров и Глория ще навърши 21 г. Тя си дава добре сметка, че пътят й в музиката тепърва започва и от нея зависи докъде ще стигне.

В момента Симона е студентка по пеене. Сега тя ще започне своята последна година в Нов Български университет. Музикалното й образование помага много за кариерата й.

Самата Глория няма такова образование и може би затова счита, че дъщеря й ще я надмине. Примата е завършила техникум в Русе, след което е узнала, че призванието й е да пее и се е отдала само на това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар