Драма в семейството: Камелия Воче настръхна срещу зет си Теодор! (разкрития + снимки)

0

Камелия Воче е жестоко обидена на зет си Теодор Галов!

Гръм в рая – това се разрази в семейството на Камелия Воче. Която от известно време насам е на нож със зет си Теодор Галов. Както знаем, той е женен за дъщеря й Деси, която го дари с втора дъщеричка.

Камелия Воче
Камелия Воче е жестоко обидена на зет си, че не пожела да кръсти бебето си на нея

Именно бебето се оказа и причината за скарването между тъща и зет. Знаем, че първата щерка на Деси и Теодор се казва София. Още преди раждането й Камелия Воче искрено се молела и надявала тя да бъде кръстена на нея, но уви.

Някак си го приела, но заложила всичките си мечти поне второто бебе да носи нейната буквичка. Преди седмица обаче Деси роди дъщеричката си и я кръстиха… Джулия.

Това било по изричното настояване на Теодор Галов, който имал съвсем различни разбирания по отношение кръщаването на децата и имената, които се избират. Разбира се, съпругата му Деси се съгласила с него, а не с майка си. За да има мир вкъщи.

Е, мирът така и не се състоя, защото Камелия Воче била обидена до дъното на душата си. И не искала дори да вижда зет си, разкриха близки до нея източници пред вестник „Галерия“.

Камелия и Деси обаче са наистина близки и се обичат силно. Припомняме, че двете изживяха огромен ужас преди години, когато бившият съпруг на Воче се опита да изнасили дъщеря й. Набезите му продължили месеци наред, докато в един момент тя се престрашила и разказала всичко на майка си.

Нарекоха втората й внучка Джулия. Дори първата буквичка от името й не е на баба Ками
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.