Бомба: Орхан Мурад изригна в открито писмо до българите и медииите! (виж какво написа за Сузанита)

Бомба: Орхан Мурад изригна в открито писмо до българите и медииите! (виж какво написа за Сузанита)
Гласувайте за статията

Орхан Мурад не издържа повече на ударите към щерка му Сузанита!

Големият певец Орхан Мурад жестоко се закани да съди всеки, който си позволи да петни името на щерка му Сузанита. Както знаем, 14-годишната Сузи Мурад се превърна в персона нон-грата за България след парчето си „Луцифер и Буда“.

Сузанита

Орхан Мурад се закани да съди всеки, който петни Сузанита

Хиляди скочиха срещу нея в медиите и социалните мрежи като я наричаха с различни обидни имена и заклеймиха родителите й семейството й. Затова и Орхан Мурад не издържа и написа открито писмо по въпроса.

Ето какво казва вътре, предаваме го точно и без редакторска намеса:

„Аз, като баща на Сузанита, декларирам пред всички медии и цялата им аудитория, че писанията и коментарите по адрес на моята дъщеря, са абсолютна измислица. И търсене на лесна печалба чрез тираж, гледаемост, читаемост, посещаемост, сензация – „сеир” и лесна слава на гърба на моето дете. Затова настоятелно моля да спрат с измислиците по неин и по адрес на цялото ми семейство, и да петнят името ни.

Декларирам, че Сузанита няма силикон в устните. Даже няма и татуировки. Не знам кой злонамерен човек е измислил и разпространил това. Чудя се на тези, които съвсем удобно и лекомислено вярват, че някой пластичен хирург ще си сложи главата в торбата. И ще направи такава интервенция на 14-годишно момиче, а за родител, който би разрешил това, да не говорим. Декларирам, че Сузанита няма да участва в никакви реалита, като „ВИП Брадър”.

Гнусна измислица, за да повишат интереса към себе си. Също лесно се тиражира от всички вестници и техните читатели, без да сеща зловещият и охотно коментиращ народ, че 14-годишно момиче не може да участва в такива формати без родител. Чак и хонорар й измислиха. Много долно, неуважаеми колеги.

Декларирам, че Клипът, благодарение на който се разбуниха духовете и Сузанита стана най-популярната дъвка на обществото, е погрешно разбран, заради нежеланието или невъзможността на много представители на нашето общество да приемат посланията в клипа, защото за това се иска и интелигентност.

Веднъж завинаги настоявам – тъй като клипът отдавна е спрян от ютуб и ние помолихме в нарочни видео-спотове, никой да не го споделя. Да се направи разграничение на личния живот на Сузанита и моето семейство от клипа, и ролята й в него. Настоявам да ни оставите на мира, за да можем ние, родителите, и приятелите на Сузанита, да канализираме и насочим в най-правилната посока, интелекта, таланта и известността. Която тя волю или не, за добро, или не, получи.

Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство.

Добре помнете и не забравяйте, че Сузанита е продукт и производно, а не причина за налагането на тази култура сред младите хора. За това обвинявам цялата политическа система и управлението на страната от ’89-та година насам. Начело с техните слуги медиите, които загърбвайки всякаква съвест и морал, работят слугински за опростачването и обезличаването – даже изгонването на нацията.

Обръщам се към всички родители, които злословят и хейтят по социалните мрежи. Мили сънародници, след като не ви е харесала тази роля на Сузанита в клипа й, забранете на вашите деца да го гледат и да слушат песента й. Забранете им да си мислят за нея и за другите им идоли от този жанр, защото не е само Сузанита.

Забранете им да мечтаят да са на тяхното място и да подражават на Сузанита и другите, за да може да се учат. Да са възпитани, образовани и да изградят висока култура. Да посещават опери, театрални постановки, да четат книги и заедно с родителите си, да теглят нацията напред, а не назад, както досега.

И да се превърнем в една цветуща държава, в която младите хора не пушат и не се друсат от 10-годишни. Целомъдрени са до навършване на пълнолетие. Образовани, високо интелигентни и благоденстващи. Не се убиват за щяло и не щяло по жилищните блокове и нощни заведения, а се обичат, помагат си и живеят в мир и хармония. Пожелавам го на моя народ и моята родина – от все сърце.

Покажете среден пръст на дявола – на злото, жестокостта, злобата и завистта, така, както Сузанита го направи, но вие не го разбрахте.

На мен си пожелавам нашият народ да спре да е перманентният шаран, който се лови на всякакви целенасочени въдици за отвличане на общественото внимание от съществените проблеми на родината ни. Докато му отмъкват държавата под носа, докато ограбват и пребиват под носа родителите му, докато спят и ги третират като матрял. Да спре да се занимава със злобата си, а да излезе по площадите и да измете веднъж завинаги виновниците за неговото унищожение. И да си върне държавата и родината.

От ОРХАН МУРАД, който е написал и изпял повече от 100 песни за любовта, приятелството и доброто у хората. И винаги е бил посланик на добросъседството и уважението между хората, и тяхното единение, без оглед на етническа и религиозна принадлежност“, написа певецът в писмото си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Орхан Мурад изригна в открито писмо до българите и медииите! (виж какво написа за Сузанита)”

  1. Мефистофел

    сеп. 14. 2017

    Орханеее, Орхане, напълно се закопа. Дъщеря ти е боклук, но се иска интелигентност за да го разбереш. Ако е искала да изпее социален сюжет, да го беше изпяла направо, щеше да се прочуе с бунтарство срещу вредните навици на младежите, труден, но достоен път. А тя завъртя задник полугола, а после и с кака си Андреа, ама Анди е на 30. Сори, не ти минава номерът, ние нито сме глупави, нито слепи. Много едностайно, ако така си решил да я правиш звезда. Във вашите среди може даже и да стане майка на 15, но в нормалния свят това е абсурд. З…би.

Добавете коментар