Уникум: Деси Цонева забърса поредния чичак с дебел портфейл! (още подробности + снимки)

Уникум: Деси Цонева забърса поредния чичак с дебел портфейл! (още подробности + снимки)
Гласувайте за статията

Деси Цонева едва се раздели с Георги Джамов и си намери нов чичка!

Щерката на Митко Цонев – Деси Цонева е непоправима и това си е. Огнената фурия едва преди месеци се раздели с Георги Джамов, с когото дори обяви, че ще се омъжва.

Деси Цонева

Деси Цонева отново забърса поредния чичак с луди пари

Няма и половин година обаче, и ето я – забърсала поредния чичак. Само че, както докладваха източниците, чичакът е с дебел портфейл. Новият любовник на Деси Цонева е фрашкан с пари и тъкмо той я завел на романтичната й ваканция из Гърция, съобщава вестник „Галерия“.

50-годишният богаташ първо отишъл с Десито в Солун като я настанил в 5-звезден хотел. Само една нощувка там стартира с цена от 1000 лева и отгоре. Чичакът обаче наел не стая, а най-луксозния апартамент, за да глези любимата си.

От просторен апартамент с няколко стаи двамата се нуждаят и, защото не са сами на почивката си. Заедно с тях е и малкият син на Деси Цонева Янчо-младши. Хлапето получава всички необходими грижи, а гаджето на журналистката се скъсвал да го глезоти.

След Солун тримата се насочиха към курортното градче Парга, надолу по Йонийско море. То не са подаръци, то не са ресторанти, то не е чудо. Дори приятелките на Деси й завиждат за късмета да се уреди с такъв щедър паралия.

Деси Цонева още пази името и самоличността му в тайна, тъй като й било писнало медиите да следят личния й живот и да я одумват. Пита се дали този път връзката й с богаташа ще доведе до нещо по-сериозно, или ще приключи заедно с летния сезон.

Глези нея и сина й като крале този Чичко Паричко, да й завиди човек

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Уникум: Деси Цонева забърса поредния чичак с дебел портфейл! (още подробности + снимки)”

  1. зрител

    сеп. 13. 2017

    Явно че скоро жена не е виждал тоя чичак иначе нямаше да опре до услугите на тази разпоретина .

Добавете коментар