Бебето на Нели Петкова без баща, никой не е виждал американския й любовник! (Още за мистерията)

Бебето на Нели Петкова без баща, никой не е виждал американския й любовник! (Още за мистерията)
5 (100%) 1 vote

Бременността на Нели Петкова и тайната й връзка с американец продължават да пораждат куп въпроси.

На 15 август Нели Петкова стана майкa за първи път. Кръсти сина си Даниел. Тя не пожела да разкрие повече подробности за бащата на детето. За него знаем само, че живее в САЩ. Но дали пък певицата всъщност не е самотна майка? Любовният й статус продължава да бъде неизвестен дори за най-близките й, узна kliuki.bg.

Бебето на Нели Петкова породи куп въпроси

Бебето на Нели Петкова породи куп въпроси

Желанието на Нели Петкова да опази своя любим от медийното внимание нямаше как да не породят куп спекулации. Най-усилените бяха в посока, че той вероятно е женен и не е хубаво да се разбира, че е направил дете на любовницата си. Конспиративните теории, обаче, стигат до много по-далеч – че такъв мъж зад океана всъщност няма!

Нели Петкова не спира да говори пред близките си за американец Джералд. Двамата уж имат връзка от няколко години, но досега никой от семейството или приятелското обкръжение на певицата не е зървал въпросния господин. А това е доста необичайно, като се има предвид, че двамата създадоха дете и явно връзката им е сериозна.

Само до преди година-две бившата беквокалистка на Слави разправяше, че й е рано за дете и иска да се акцентира върху кариерата си. А сега е твърде вероятно наистина да е омотала в мрежите си някои богат, но обвързан американец, когото да е решила да задържи с едно бебе.

Но пък, ако беше толкова богат,

щеше да й покрие раждането за няколко десетки хиляди в Ню Йорк. затова и мистерията около бебето е евентуалния му татко е наистина неразгадаема и повече от интересна! Докато Нели Петкова разправя, че Джералд е неотлъчно до нея в грижите за малкия Даниел, истината е, че ги делят хиляди километри и двамата се виждат доста рядко.

А това прави певицата типична жена със статус на самотна майка. И то в първите и най-важни мигове след раждането на първия й наследник. След раждането Нели Петкова не е давала интервюта и не е имала публични изяви, за да открехне завесата и да отговори на всички въпроси. Но най-добре за нея и за сина й ще е да го направи!

Иначе и предположенията, че бебето е от Слави Трифонов ще продължат да витаят в медийното пространство. Покрай грандиозните концерти на шоумена и бенда, Нели Петкова се завърна на бял кон. Както добре знаем, преди години тя имаше любовна авантюра с шефа си. А връщането й сред редиците на екипа му може да се тълкува и като знак, че двамата са се преоткрили един за друг и в любовен план, пише hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Бебето на Нели Петкова без баща, никой не е виждал американския й любовник! (Още за мистерията)”

  1. diana

    сеп. 14. 2017

    Ако наистина бащата е американец, последното което ще направи е да признае детето.Да не е луд ,да започне да плаща издръжки ,които в Щатите не са никак малки .Щом не я е задържал при себе си ,значи и не държи на нея. Явно тя му е била за един път, но си е направила крива сметка да го върже с бебе.Неле , Неле, това да не ти е българин шаран ма, знаеш ли янките как бягат от такива неща. А за да ти предложи американец брак ,трябва да стане някакво чудо

Добавете коментар