Скандал! Антон Хекимян гази закона, а лъскавите му придобивки нямат край (ФОТО)

Скандал! Антон Хекимян гази закона, а лъскавите му придобивки нямат край (ФОТО)
4 (80%) 2 votes

Антон Хекимян всеки ден говори за беззаконието, а самият той е част от него!

Водещият на „Тази сутрин“ Антон Хекимян в последните дни отново е на прицела на медиите заради разкритията на Николай Бареков за него. Както стана ясно, заралията се е обзавел с чисто нов апартамент за 200 бона в столичния квартал „Бъкстон“. А междувременно е подменил и превозното си средство, научи kliuki.bg.

Антон Хекимян не е от най-примерните граждани

Антон Хекимян не е от най-примерните граждани

Доскоро Антон Хекимян обикаляше софийските улици с доста скромна и по-скоро жена кола – Мерцедер от най-нисък клас. Сега, обаче, я е заменил с много по-мъжкарко и съответно по-скъпо возило. Водещият бе забелязан с голяма лимузина Ауди, решена в черен цвят. Все пак, тя не е първа употреба и качество, а струва около 15 бона. И както много друго собственици на подобни автомобили, явно и Тони е решил, че законите не важат за него.

Той бе щракнат от папараци да спира колата си пред квартален супермаркет в разрез със закона. Задницата на Ауди-то буквално е кацнала на пешеходна пътека. Така затруднява преминаването на гражданите, а и нарушава правилата, които казват, че трябва да има поне няколко метра отстояние. С решението си да спре точно там Антон Хекимян създаде предпоставка за неприятен инцидент с изненадващо изскочил пешеходец.

За щастие, до подобен развой на събитията не се е стигнало! Като изключил това леко прегрешение, което би трябвало да бъде санкционирано от КАТ, водещият гледа да не се набива на очи. Предпочита да не парадира с лукс апартамента си, вероятно за да не стане и той жертва на някоя данъчна проверка, като Ани Цолова, пише pik.bg.

Съседите на Антон Хекимян са останали изненадани, че той е предпочел обзавеждането на новия му дом на бъде на народни цени и е заложил на български марки. Освен това, той се държи учтиво със съседите и никога не закъснява със сметките. Водещият, обаче, май е стегнал ергенска квартира, защото приятелката му Василена Гръбчева не е забелязвана да идва или да си тръгва от апартамента му.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал! Антон Хекимян гази закона, а лъскавите му придобивки нямат край (ФОТО)”

  1. Ickpa

    сеп. 14. 2017

    Първо се научете да пишете без правописни грешки и тогава гледайте кой какво си е купил. Пък до колкото зная заплатата му е доста голяма. Така, че е съвсем нормално за него.

Добавете коментар