Бомба: Дани Милев лежал година и половина в пандиза за данъчни измами! (виж всичко за звездата от Вип Брадър)

Бомба: Дани Милев лежал година и половина в пандиза за данъчни измами! (виж всичко за звездата от Вип Брадър)
Гласувайте за статията

Дани Милев бил опандизен за данъчни измами и далавери!

Година и половина в старозагорския затвор – толкова е лежал Дани Милев и то за данъчни измами. В момента композиторът се намира в нов „зандан“, но този път супер луксозен. Той влезе в Къщата на Вип Брадър, за което ще получи и солиден хонорар.

Дани Милев

Дани Милев е усетил и трудната, дори кошмарна страна на живота

Спомняме си Дани Милев и с участието му в сериала „София Ден и Нощ“, където игра епизодична роля, отново на композитор и продуцент. Животът на вечно усмихнатият веселяк обаче не е бил никак лесен и цветущ.

Миналото му на данъчен инспектор му коства натопяване и присъда, която той излежава ефективно. Впоследствие се доказва, че е напълно невинен и успява да осъди прокуратурата. Получава и парично обезщетение, но нищо не е в състояние да му компенсира дните и месеците на болка и гняв зад решетките.

„Бях инспектор по ДДС. Оказа се, че от една варненска фирма незаконно са теглени суми. Мен, шефката на фирмата и други замесени ни прибраха веднага. Някои ги освободиха бързо, а трима души останахме година и половина.

Накрая ни оправдаха и ни пуснаха. Съпругата ми Цвети беше бременна в третия месец и роди, докато аз бях в затвора. Аз имам две деца – дете на любовта и дете на свободата. Първото се роди, докато бях затворник, а второто – девет месеца след като излязох от затвора. Затова така ги наричам“, разкрива Дани Милев.

Той не иска да си спомня за този период в живота си, но твърди, че е успял да си вземе поуката и опита от него. В днешно време вече било трудно някой или нещо да го събори. След това, което е преживял, е станал в пъти по-корав и силен.

„Една година лежах в следствието във Варна в една килия, колкото асансьор, без светлина. И после, когато отидох в Старозагорския затвор, се почувствах като в рая. В следствието нямаш никакви контакти, пълна забрава.

Аз не знаех например, че Тодор Живков е умрял… Не знаех жена ми жива ли е, здрава ли е. По-късно в подметките на обувките си успях да си вкарам радио, като по филмите, а брат ми ме снабдяваше с батерии, пак в подметките на маратонките.

Докато бях в Старозагорския затвор, измениха НПК и моя член, според новите промени бях надлежал своя срок. И прокуратурата измени мярката в гаранция и ми сложиха 10 000 лв. гаранция, за да мога да платя трудно“, споделя кошмара си съквартирантът на Вип Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар