Уникум: Разкритието на Джуджи втрещи всички! (виж какво заяви ухилената водеща)

Уникум: Разкритието на Джуджи втрещи всички! (виж какво заяви ухилената водеща)
1 (20%) 1 vote

Джуджи скри топката на всички с това, което сподели!

Вечно ухилената екс водеща и първа дружка на Гала – Джуджи отново успя да шокира. Деляна Маринова е истински огън и всеки път, щом се появи на екран, има опасност от пожар. И днес тя сащиса мало и голямо с новината си.

Джуджи

Джуджи смая всички, става студентка отново на 50 лазарника. Евалата, како!

А тя е, че Джуджи зарязва за известно време екрана, за да става… студентка. Да, пълничката сладурана била приета да следва магистратура по мениджмънт на екранните изкуства в НАТФИЗ.

Тя спечелила конкурса като се представила със свой личен проект за предаване, което комисията толкова харесала, че моментално отворили вратите на университета за нея.

Макар да е на 50 години, Джуджи признава, че кипи от енергия и иска да научава още много нови неща. Не само в университета обаче. На следващия ден, щом разбрала, че е приета, тя и приятелките й заминали за Италия.

Там си развяли байраците в перлата на Южна Италия – Пулия, от която Деляна Маринова е очарована. Както знаем, Джуджи никога не е пестяла пари, поради простата причина, че последните я бият през ръцете.

Мъжът й е неприлично богат и има бизнес за милиони, а и самата тя е печелила повече от добре години наред. За да може сега преспокойно да си гледа живота и изобщо да не се интересува от това дали е в предаването на Гала, или не.

В момента единственият дерт на Джуджи е синът й и това дали ще успее да го ожени за щерката на Гала – Мари Будева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар