Бомба! Ани Цолова сяда до Хекимян в БТВ, от Нова са шах и мат (Подорбности)

Бомба! Ани Цолова сяда до Хекимян в БТВ, от Нова са шах и мат (Подорбности)
5 (100%) 1 vote

Ани Цолова е готова да си върне тъпкано за премахването от „Здравей, България“!

Бившата вече водеща на сутрешния блок на Нова Ани Цолова скоро може да се върне на предишното си работно място – в БТВ! Тази сочна клюка се разнесе им медийните среди преди дни. А причината за нея е среща между журналистката и настоящия шеф Флориан Скала, разбра kliuki.bg.

Ани Цолова с изненадваща маневра

Ани Цолова с изненадваща маневра

Въпреки че Ани Цолова проглуши ушите на всички с гръмките си слова за дълго планиран проект, договорът й с Нова телевизия всъщност е само до януари догодина. А след това опцията да се върне в „Тази сутрин“ е напълно възможно. Това ще внесе смут не само в настоящите й работодатели, но и в предишните и евентуално бъдещи.

Както добре знае, битката за стола до Антон Хекимян е доста ожесточена още откакто остана да води сам. Куп мераклийки да седнат до него в ранните часове на делниците, начело с Биляна Гавазова останаха с пръст в уста. Тони успя да си издейства да обира лаврите сам и видимо така му е по-добре. Но дали Ани Цолова няма да му развали ефирната идилия? Ако това се случи, тя ще стане пряко конкуренция на доскорошния си екранен партньор Виктор Николаев.

Все пак, тя бе дългогодишен и доста успешен кадър на БТВ.

А и вече не е на години, на които ще тръгне отново да ражда и да излиза в майчинство, както стана с други водещи. Шефът на медиата Флориан Скала не е работил с нея, но със сигурност има наблюдения над телевизионните й изяви. А докъде ще стигнат преговорите, времето ще покаже!

Междувременно скандалното сваляне от екран на Ани Цолова продължава да бъде водеща тема в Нова телевизия. Никой от работещите там не е повярвал на версията с новото предаване, защото никакви подробносоти за него не са известни. Нито кога ще се излъчва, нито на каква тематика ще бъде, пише hotarena.net.

Вероятността махането на журналистката от сутрешния блок да е свързана с предходното уволнение на шефката й Дарина Сарелска е повече от голяма. Двете започнаха кариерата си именно от БТВ, а след това останаха тандем и в Нова. Ани Цолова още защитава дружката си и се обяви срещу уволнението й. Явно заради това е станал и неудобна на ръководството. А нищо чудно и двете със Салерска да се съберат отново там, където започна всичко!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба! Ани Цолова сяда до Хекимян в БТВ, от Нова са шах и мат (Подорбности)”

  1. Винету Касабян

    окт. 05. 2017

    Цолова не е никаква журналистка, обикновена селска пръчка-има такива с хиляди, в нашия офис само са три-четири, не може да прекъсваш гостите си, да се обличаш като третокласен клоун и да се гледаш постоянно в екрана и да се фръцкаш, това не е телевизия, а е чалга тъпотия, такива са и Лора Крумова, Галя Щърбева и Бенатова, прости, прости до немай къде-спестете ни мъките-моля не ги показвайте повече, има толко млади и кадърни хора! п.с. Гавазова също аут, нито визия нито речник, само се фръцка и тя!

Добавете коментар