Митко Пайнера в ступор: Глория го напуска с гръм и трясък? (Причината е шокираща)

Митко Пайнера в ступор: Глория го напуска с гръм и трясък? (Причината е шокираща)
1 (20%) 1 vote

Глория ще е поредната певица, напуснала Митко Пайнера

Глория май няма да поднови договора си с чалга гиганта „Пайнер”. Една от най-емблематичните певици на димитровградския продуцент може да го напусне и то с гръм и трясък. Защото капризната русенка била доста набрала на боса си? И беснеела заради неговото неглижирано отношение към нея.

Глория

Глория май напуска Пайнера?

В бизнес тандем с инж. Димитров чалга иконата заработвала през 90-те години. И концертите и продажбата на албумите й допринесоха много за екстремния възход на музикалната фирма.Но напоследък Митко Пайнера нехаел за една от най-успешните си певици.

Днес, след повече от двадесет годишно сътрудничество Глория е в обтегнати отношения с шефа си. Според близки до фирмата преди година инж. Димитров настоял Глория да прави парчета еднодневки. Също като Преслава, Галена и Анелия, които да се харесват на тийнейджърската аудитория.

Глория обаче отказала. Тя се мотивирала, че иска да създава стойностни неща, отговарящи на дългогодишното й имиджово изграждане като изпълнител.

И казвала, че предпочита да прави песни за по-улегналата публика, със заявка да останат дълго във времето. Инатът й вбесил боса й оттогава нещата между тях зациклили, пише Хотарена.нет.

Митко Димитров имал и друга причина да не милее за една от най-известните му чалга фурии. Той на практика не печелил почти нищо от нея. Защото договорът й с фирмата не я задължава да дава голяма парса от концертите и участията й. Докато колежките й се лишавали почти от половина от спечеленото от изявите си.

Босът на „Пайнер” бил единствен от познатите й, който не я поздравил, когато пя в дует с Ищар, на сватбено тържество в Монако.

„Все по-трудно комуникираме с инж. Димитров. Той иска всички да сме на една вълна, но ние сме отделни хора със своя преценка…”, лаконично обяснява разрива между тях певицата.
Запознати коментират, че е забравил как преди Глория бил обикновен провинциален издател на народни песни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар