Бомба: Синът на Анджелина Джоли е влюбен в нея!

Бомба: Синът на Анджелина Джоли е влюбен в нея!
4.5 (90%) 2 votes

Анджелина Джоли може да бере сериозни ядове с Мадокс!

Най-голямото дете на Анджелина Джоли и Брад Пит прикова вниманието на цял свят. Мадокс, който е осиновен по принцип, обожава майка си и прави всичко за нея, научи Kliuki.bg.

Анджелина Джоли и Мадокс

Мадокс Пит е влюбен в Анджелина Джоли

Самият тийнейджър, който е на 16 г., обяви публично, че майка му е най-страхотната и се справя прекрасно с всичко, с което се захваща. Той демонстрира непрестанно любовта си към нея.

Според някои медии, става дума точно за любов, а не за нормална обич на син към майка. Говори се, че Мадокс е влюбен в Анджелина Джоли и дори вече кроял планове как да я впечатли по по-различен начин.

Анджи и младежът нямат кръвна връзка, понеже той е осиновен. Все пак обаче би било направо абсурдно, ако се случи нещо повече помежду им.

Засега такива индикации идват само от младока, но мнозина отдават това на факта, че все още не е познал женска ласка. Твърди се, че чернокожият момък е девствен и затова имал фантазии с майка си.

Мадокс се изживява като мъж на Анджи, тъй като именно той я защити от Брад Пит преди година. Тогава точно тийнейджърът беше в основата на лют скандал в семейството по време на самолетен полет.

В момента Мади не иска да вижда баща си и дори смятал да си смени фамилията след навършване на пълнолетие. Той така и не можел да прости на Брад, че е удрял майка му, която за него била светица.

Най-големият син на звездната бивша двойка върви по стъпките на родителите си. Той вече също се снима във филми, но се говори, че така просто искал да се докаже пред Анджелина Джоли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Синът на Анджелина Джоли е влюбен в нея!”

  1. Катя

    сеп. 16. 2017

    Изчадия на Ада ! Начело с майката ! Цялото ,,семейство,, са за психиатрията!Нормално ли е да събираш деца като кучета от тук и там, и да ги разваляш със много пари и глезотии??

Добавете коментар