Ненчо Балабанов утеши разбитото сърце на Йоанна, отново са заедно!

Ненчо Балабанов утеши разбитото сърце на Йоанна, отново са заедно!
5 (100%) 1 vote

Ненчо Балабанов утеши подобаващо Йоанна Драгнева!

Комедийната звезда Ненчо Балабанов се оказа луд по Йоанна Драгнева, защото я прибра отново, въпреки че тя му би шута заради друг преди време. Актьорът и певицата пак са заедно от известно време, пише в. „Телеграф“.

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева

Ненчо Балабанов утеши Йоанна Драгнева

В момента двамата не живеят заедно, тъй като искали да дадат нов тласък на връзката си. Те не желаели да повтарят старите си грешки и затова смятали първо да поживеят в различни жилища и така да избегнат старите битови скандали.

Според слуховете, Йоанна била жестоко унизена от Васил Ананиев, с когото въртеше любов в последните 7-8 месеца. Музикантът се оказал още женен, въпреки че й предложи брак, а на всичкото отгоре и й изневерил многократно.

Затова певицата го оставила и се прибрала в България. Тук случайно попаднала на Ненчо Балабанов, с когото се засекли в социалната мрежа.

Тв водещият и поп дивата се заприказвали и от дума на дума пак се видели на по кафе. Така започнало всичко наново.

Ненчо се оказал перфектният джентълмен. Той утешил Йоанна, при това не само емоционално, но и физически. Това я накарало да осъзнае, че може би той е мъжът на живота й.

Самият Балабанов въртеше като луд жените в последните месеци, но така и не откри сериозна връзка, каквато имаше с Драгнева. Говори се, че това му е липсвало много, защото имал нужда от стабилна любов в живота си.

Не се знае докога ще издържат този път двамата, но може пък и да е за цял живот. Ако стане така, по всяка вероятност ще трябва да мислят и за деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар