Принц Хари определено доказва колко нестандартен може да е

Принц Хари определено доказва колко нестандартен може да е
Гласувайте за статията

Принц Хари определено доказва колко нестандартен може да е, той е бунтар и човек, които разбира окови, макар в средите, в които е принуден на живее Принца да са доста консервативни.

Половинката на Принца е доста необичаен избор, Мегън е първо по-голяма от Хари, с цели четири години, няма благородно потекло. Тя дори не е британка, има американски произход. А най-странното е, че е била вече омъжена.

Множество привички за кралската фамилия са напълно погазени, но пък Хари е доста решен да бъде с човек, който истински му харесва.

Скандалното е, че за да стане част от кралската династия на Мидълтън, колкото и сериозна да беше връзката й, отне й около пет години, за да се срещне с кралицата и после да получи благословията й. А днес Мегън само след година отношения с принц Хари вече бе приета на чаша чай с Елизабет Втора.

Както пише и изданието за новости и известни хора – „Лайфстайл“, срещата е минала чудесно. По неофициални данни запознанството е след като принц Хари е ришил да предложи брак на Мегън и те скоро ще зарадват почитателите си с щастливата вест.

Една щастлива двойка

Ние от изданието „Клюки.Бг“ много симпатизираме и на новата млада светска двойка, британската фамилия става все по-харесвана, освен нова сватба, се задава и трето бебе, след новината, че Кейт е бременна за трети път. Щастието на британци е наистина голяма, те много подкрепят младите, наследници на короната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар