Григор Димитров обича перфекционизма

Григор Димитров обича перфекционизма
Гласувайте за статията

Григор Димитров обича перфекционизма, това е част от личната преценка на тенис легендата Мария Шарапова.

Мария и Григор бяха невероятната двойка в тениса, млади, желани, красиви и все по-успешни. Както самата Мария предпочете да направи, съвсем наскоро руската красавица публикува кратко разказче за любовта и срещите в Григор.

Акцентите са няколко в този наистина личен и непринуден текст. Първото е, че Григор е бил доста млад, когато среща Мария, а освен това, той е изглеждал много привлекателно. Рускинята е била доста привлечена от физиката му.

Другата важна част от лиричната полемика на Мария е тази, че тя дава някои насоки, защо все още Григор не е в топ пет на тениса сред мъжете.

Тя споделя, че той е перфекционист, иска да играе, да печели и в същото време да изглежда добре на корта. Ако не е перфектен, той не иска победата докрай. Според рускинята да си велик играч значи да направиш силен мач и в най-лошия си ден, момент, период, дори когато ти изглежда немислимо. Макар Григор да има чудесни технически възможности, телосложение, удар и идеална техника, той сякаш искал отстрани гледайки го публиката да вижда перфектен играч.

Както пишат и в изданието за новини и спорт – „Гонг.бг“, Мария признава, че понякога имаме перфектните неща, но в не най-добрите моменти и затова често нещата или хората и отношенията ни се изплъзват. Може би така се е опитала да обясни раздялата им, по един елегантен начин. Ние харесваме и двамата, те са невероятни спортни личности.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар