Жесток удар: Кошмарен първи учебен ден за Сузанита!

Жесток удар: Кошмарен първи учебен ден за Сузанита!
5 (100%) 1 vote

Сузанита Мирад е принудена да търпи нещо доста неприятно!

Подобно на много известни девойки, които нашумяват рано-рано, и Сузанита Мурад се оказа жертва на завистта. Младото момиче започна училище този петък, но това се оказа кошмарен ден за певицата.

Сузанита

Не всичко в живота на Сузанита е изрядно

Когато отишла на откриването на новия учебен процес, Сузи не срещнала нито една приятелка. Всичките й съученички откровено я избягвали и много й се дразнили.

Според Сузанита, причината е, че просто завиждат на това, че е станала звезда още сега. Това е често срещано явление при тийнейджъри, които става известни много рано.

Всичките й приятелки вече не били такива. Щерката на Орхан Мурад останала без нито едно близко момиче в училище.

Допълнително ситуацията се усложнила и от факта, че Сузанита била махмурлийка и се чувствала ужасно. Предната вечер тя имала участие в Благоевград и почти не била спала. Освен това обърнала няколко бири и джоинта по време на участието си.

Физически младата певица била много зле. Затова отишла на първия учебен ден с тъмни очила, което допълнително накарало съученичките й да си помислят, че се прави на голяма работа.

Точно обратно обаче стояли нещата с момчетата. Откакто е известна, всички младежи се надпреварвали да я свалят. Дори се счита, че някои от тях дори успели да я свалят.

Предстои доста тежка учебна година за Сузанита Мурад. Тя ще трябва да съчетава образованието с песните си. На всичкото отгоре отскоро има и нова работа като рекламно лице на моден бранд.

Развръзката със Сузи предстои, но вече има толкова фенове, колкото и критици. Това може да й изиграе лош номер.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жесток удар: Кошмарен първи учебен ден за Сузанита!”

  1. Киро

    сеп. 18. 2017

    Каква завист??? Кое нормално момиче иска за приятелка една малолетна проститутка ? Хайде момиче , отивай на училище и гледай да не разнасяш болестите там !!!!

Добавете коментар