Венета Райкова: Най-големият ми страх беше Тихомир да не ме обвини!

Венета Райкова: Най-големият ми страх беше Тихомир да не ме обвини!
Гласувайте за статията

Венета Райкова е претърпяла пълен крах преди година и сега вече си стъпва на краката!

Новото лице на „Папараци“ проговори в предаването за своите премеждия през последните 3 години. Венета Райкова разкри драмата си, която е била предимно финансова, научи Kliuki.bg.

Венета Райкова

Венета Райкова разбра от първо лице тежестта на грешните решения

Най-тежкото нещо в живота на Вени е фалирането на ТВ7. Тя и колегите й са били излъгани и са останали без заплащане за последните месеци от своята работа.

Блондинката не е получила цели 48 хил. лв., който остават вечен дълг на телевизията към нея. На всичкото отгоре след този фалит е останала безработна.

Финансовото й положение по онова време е било плачевно. Това е и причината да изпадне в депресия. Дори е била диагностицирана с тази болест.

„Отидох на лекар и се почнаха едни изследвания. Мислех, че съм получила инфаркт, но ми казаха, че е депресия.“ – сподели Венета Райкова в ефира на Би Ти Ви.

Припомняме, че в ТВ7 тя беше водеща и продуцент на предаването „Дневникът на Венета“. За да разработи свой собствен проект, напусна „Горещо“ преди 3 години.

В края на 2016 г. идва същинското довършване на Венета Райкова. Тя губи още 30 хил. лв., които трябва да заплати на Юксел Кадриев за уронване на престижа му.

Така в рамките на една календарна година Вени е на загуба със 78 хил. лв. Нещо, което я е смазало психически.

В този миг тя най-много се притеснявала дали мъжът й Тихомир ще я упрекне, че е напуснала сигурната си работа в Нова телевизия и е тръгнала да търси нови предизвикателства. За щастие Тишо не й казал и дума.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар