Ужас! Селена Гомес по спешност в болница заради трансплантация на…

Ужас! Селена Гомес по спешност в болница заради трансплантация на…
Гласувайте за статията

Селена Гомес легна под ножа, за да спаси живота си и все пак успя!

Певицата Селена Гомес е само на 25 г., а здравословното й състояние е вече доста лошо. Младата сладурана в момента е в болница, където се възстановява от операция, научи Kliuki.bg.

Селена Гомес

Селена Гомес претърпя тежка операция

Екзотичната красавица страда от автоимунно заболяване, наречено лупус еритематозус. То е възпалило бъбрека й и се е наложила трансплантация.

Жизненоважният орган й е бил даден от приятелката й Франча Райза. Актрисата я има на снимка със Селена Гомес, на която двете са на операционната маса и се държат за ръце.

Жестът на Франча е огромен, с което тя доказва, че е най-близкият човек на певицата.

Това е повече от сигурно, тъй като Селена на практика остана без семейство. Преди няколко години родителите й се разсърдиха жестоко, тъй като тя им спря кранчето, като ги уволни.

Те й бяха мениджъри, но тя не беше никак доволна от работата им. Майка й и баща й така се скараха с щерка си, че повече не пожелаха и да чуят за нея.

Селена Гомес в момента няма и мъж в живота си, у когото да намери опора и подкрепа. С Джъстин Бийбър се разделиха отдавна и оттогава не може да открие любовта.

Затова поп дивата е прибегнала до услугите на най-близката си приятелка. Сега тя остава най-довереният човек в живота й.

Все пак има слухове, че Селена е платила на дружката си за бъбрека й. Актрисата не искала, но Гомес настояла, защото това е наистина огромна услуга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар