Скъсаха се да я свалят: Още един се пробва със Саня Армутлиева!

Скъсаха се да я свалят: Още един се пробва със Саня Армутлиева!
Гласувайте за статията

Саня Армутлиева е доста ухажвана от началото на „Х Фактор“!

Саня Армутлиева тази година е единствената жена в „Х Фактор“ и може би това е причината непрестанно да бъде в полезрението на мъжете в шоуто. Това се видя ясно и тази вечер.

Саня Армутлиева

Саня Армутлиева пак бе сваляна в ефир

Един от явяващите се на кастинг участници си позволи да покани музикалния продуцент на среща. IT специалистът Бойко Бенчев не получи одобрението на журито, но пък получи похвали за дързостта и смелостта си.

„Това не значи, че не може някой ден да излезем на вечеря.“ – каза 26-годишният мъж при отрицателния вот на Саня за пеенето му.

Това вече е втори случай, при който Армутлиева е сваляна в ефир. В предния епизод тя получи свалка от Димо Лесев. Тогава той каза, че още малко му е трябвало, за да накара Саня да легне в кревата му.

Армутлиева в крайна сметка не даде одобрението си и на двамата, но няма как да не се е почувствала поласкана. Специално на Бойко му даде аргумента, че е омъжена с две деца.

Малко по-късно в тазвечерния епизод и друг участник се пробва със Саня Армутлиева. По време на песента се доближи до нея, а изпълнението му беше от романтична песен на Енрике Иглесиас.

Този сезон на „Х Фактор“ до момента не прави впечатление да е пълен с чак толкова много таланти, както предните. Засега има няколко добри изпълнители, но не и уникални.

Разбира се, предстои да се види колко още ще разкрие предаването. В следващите седмици ще се разбере.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар