Взрив: Масови уволнения в екипа на Слави Трифонов! (Дългия хвана шпиони в студиото си – виж тук)

Взрив: Масови уволнения в екипа на Слави Трифонов! (Дългия хвана шпиони в студиото си – виж тук)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов се върна на екран като не подозираше какво ще завари!

Масова чистка е предприел Слави Трифонов в шоуто си, след като се оказа, че в екипа му има шпиони. Къртици, които го дебнат и душат около него като хиени. А след това снасят ценна и секретна информация навън.

Слави Трифонов

Слави Трифонов не вярва вече на никого, заловиха къртицата насред важна и тайна оперативка

Това съобщиха източници пред вестник „България днес“. Всичко започнало по време на една от последните оперативки на Слави Трифонов и екипа му преди старта на новия сезон на предаването.

Както се обсъждали и обмисляли нови идеи, концепции и предложения за „Шоуто на Слави“, изведнъж някой от хората на Дългия забелязал нещо потресаващо. Под масата, около която седели шоуменът и екипа му, имало залепен с тиксо диктофон.

Пуснали записа и разбрали, че къртицата е имал за цел да запише дума по дума всичко, което се обсъжда на оперативката. Къде и на кого е щял да го носи по-късно, не стана ясно, поне засега.

„Слави избесня. Той моментално разпореди проверка и шпионинът беше изобличен. Оказа се един от членовете на охраната му, който на часа беше изритан от работа. С това обаче Слави не стана по-спокоен. Той се изолира съвсем, но не от високомерие, а защото не вярва вече на никого. Толкова пъти е бил мамен и предаван от хора, към които лично той е коректен и добър“, коментират източниците.

Към днешна дата Трифонов провеждал всичките си оперативки само и единствено със сценаристите. Които досега са показали и доказали верността си към него. И които единствени не са го предали. Дано и да продължат така.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар