Баровец: Шеф Манчев пръсна над 500 бона за жилището си! (виж в какъв палат го превърна)

Баровец: Шеф Манчев пръсна над 500 бона за жилището си! (виж в какъв палат го превърна)
Гласувайте за статията

Шеф Манчев пръска с щедра ръка за жилището си!

Истински баровец се оказа чаровният шеф Манчев. Кулинарният гуру, който няколко години води предаването „Черешката на тортата“ и е собственик на висок клас ресторанти у нас, се зае да харчи с лека ръка.

шеф Манчев

Шеф Менчев хвърли над 500 бона за основен ремонт на дома си

Той и съпругата му Марина пръснали над 500 бона за жилището си. При това не за ново такова, а за пълен ремонт на собственото си, в което се ширят от години.

Идеята за ремонта дошла след като двете им деца вече пораснали. И се наложило всяко от тях да си има собствена стая. Доскоро дъщеря им деляла една стая с по-големия им син, което обаче вече им се струвало неподходящо.

Затова и основното, което направили като се обърнали за помощ към един от най-известните родни дизайнери, било да избият няколко стени, за да пригодят апартамента за нова и просторна стая.

Разбира се, това било лесно решимо, защото квадратурата на жилището на шеф Манчев е повече от щерда и голяма. Иван Манчев от своя страна се заел да обнови и изцяло мебелировката, както и всички уреди. Така и така е тръгнал да се харчи, поне да го направи като хората.

Семейството си взело италиански мебели по поръчка, а в кухнята всеки уред бил от най-висок клас. Само мивката им, която има 75 години гаранция, струва 800 лева. За хладилник шеф Манчев броилоколо 5400 лева.

Посудата, с която семейството ще се храни, е като поръчвана за кралски персони. За вилици, лъжици, ножове и сервизи за хранене са броили 4000 евро, като стоманените изделия са произведени в Германия и разполагат с цял век гаранция.

Шеф Манчев се хвали и с огромния си плазмен телевизор в хола на цена от 9000 лева, а наполовина му е коствало отоплението в дома, за двата нови климатика.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар