Ирена Милянкова си заряза децата: Прехвърли ги на Чолата, който я тормозеше! (решението й ще ви шокира)

Ирена Милянкова си заряза децата: Прехвърли ги на Чолата, който я тормозеше! (решението й ще ви шокира)
Гласувайте за статията

Ирена Милянкова прехвърли децата си на грижите на баща им!

Манекенката Ирена Милянкова направи нещо, което шокира всички. След като опищя орталъка какъв лош човек е бившият й съпруг Росен Чолов – Чолата, тя му прехвърли децата си.

Ирена Милянкова

Ирена Милянкова си даде децата на Росен Чолов – Чолата, потресе всички

Както знаем, Милянкова има четири деца от Чолата и пето от новия си мъж Никола Чолаков. Преди известно време обаче стана ясно, че Ирена е оставила при себе си и при мъжа си само общото им дете, малката Виктория. А останалите си хлапета е изпратила в дома на баща им.

Чолата се грижи повече от перфектно за малчуганите, разкриха изненадани близки до него източници пред вестник „Таблоид“. Той не разчитал на опита и времето на бавачки и прочие, като сам решил да се грижи за децата си.

Чолата ги бавел по цели дни, приготвял храната им и изобщо бил татко за пример, което дава да се разбере, че може би затворът го е променил към добро. Странна в случая е не неговата, а реакцията на Ирена Милянкова. Която винаги е говорела, че децата са най-важното за нея.

„Може би страхът от Чолата я е принудил да му повери децата. Защото се бои той да не заведе дело и изцяло да й отнеме правата върху тях. Което обаче си е направо невъзможно като се има предвид криминалното му досие. А може и настоящият й мъж да не иска да има толкова отговорности на главата си“, коментират източниците.

Росен Чолов се чувствал отлично покрай малчуганите и дори настоявал децата да прекарват половината седмица при него, вместо само уикендите, както е по неписано правило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар