Нахендри я: Гущеров цака Мария със 100 бона, ако спомене дори името му във Вип Брадър! (още подробности)

Нахендри я: Гущеров цака Мария със 100 бона, ако спомене дори името му във Вип Брадър! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария ще трябва да си държи устата затворена, поне що се касае до Християн Гущеров!

Пайнерката Мария няма да има щастието да се „изповяда“ за проваления си брак с Християн Гущеров в Къщата на Вип Брадър. Дори и да е смятала да си отвори устата и да се покаже като вода ненапита в брака си, а него да изкара злодей, певицата ще трябва да си мълчи като риба.

Мария

Мария няма да може и устата си да отвори за Гущеров, ако не иска да остане без хонорар от шоуто

Оказа се, че милионерът си е вързал гащите и е приготвил рекордна неустойка на Мария ако тя си позволи да вади кирливите им ризи пред хората. Това разкриха източници от обкръжението на сина на Добромир Гущеров, пише ПИК.

„Мария няма право дори да спомене името на Гущеров, защото я грози глоба от 100 хил. лв. Пратил й е нотариална забрана веднага щом разбра, че влиза в предаването, и е заплашена да остане без лев от хонорара си, ако го спомене“, коментират запознатите по случая.

Повече от очевидно е, че идеята Марчето да влезе във формата, е именно развода й с Християн. Това трябваше да покачи рейтинга на шоуто и да прикове зрителите към екрана. Но уви, няма как да стане.

Оказа се, че продуцентите също са получили нотариална забрана от Гущеров да замесват името му или близките му в предаването. Което автоматично кара сценаристите на шоуто също да треперят от солидните санкции. И да внимават какви въпроси да задават водещите. Това се разбра още на старта на предаването.

Как ще процедира оттук нататък певицата и с какво ще залъгва зрителите, ако не е с неудачите от втория си брак. Това ще разберем ако гледаме следващите епизоди на формата Вип Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар