Енджи Касабие разтърси Къщата: Диетоложката накичена с бижута за над половин милион!

Енджи Касабие разтърси Къщата: Диетоложката накичена с бижута за над половин милион!
5 (100%) 1 vote

Енджи Касабие е богата като принцеса!

Енджи Касабие показа богатство на кралска особа. Диетоложката с ливански корени влезе в Къщата на ВИП Брадър, демонстрирайки невиждано богатство. Красавицата има бижута, с които може да купи без проблем цяла луксозна кооперация.

Енджи Касабие

Енджи Касабие като арабска принцеса във ВИП Брадър

Още с влизането си диетоложката на звездите накара мнозина от жените в Къщата да позеленеят от яд. Тя прекрачи прага на една от най-известните къщи с десетина куфара.

И това бе рекорд, който тя разби. Преди нея поп фолк дивата Преслава прекрачи прага на скандалджийското шоу с „мижавите” седем куфара с дрехи.Това се случи в един от предишните сезони на Големия брат.

Тоалетите и бижутата на ливанката предизвикаха истинска вълна от завист у останалите съквартиранти.Но най-силно впечатление у останалите предизвикаха бижутата, с които тя се разхождаше из Къщата. Това са колиета, пръстени, гривни, диамантени обеци и още разкошотии по нея. С тях Енджи Касабие се е накичила по врата, тялото, ушите, врата, китките, пръстите.

С тях ориенталската принцеса прилича като изскочила от корицата на лъскавото списание „Вог”. Бдителни зрители отбелязаха, че бижутата на хубавицата е от последната ювелирна колекция на топ дизайнера, италианеца Роберто Коин.

„Само един от пръстените на ливанската докторка струва между осем и дванадесет хиляди евро. Колиетата и обеците й пък имат такава стойност, че с тях може да се закупи един разкошен апартамент в столицата- към 200 000 евро. А цената на гривните й са между 10-15 000 евро”, със завист отбелязват звездите в Къщата.

Заслуга за голяма часдт от накитите й има нейния съпруг Рабих Ел Зейн. Богатството на неговия баща възлиза на 100 милиона долара. Мистър Ливан 2014 също печели добре. Той е телевизионен продуцент. Неговото шоу за здравословно хранене и фитнес се върти по една от най-гледаните телевизии в Арабския свят „Ал Джазира”.

Енджи Касабие също помага в бизнеса на съпруга си. Той подготвя редица режими за здравословно хранене на много милионери от Ливан и не само.Техните услуги търсят и много звезди от Холивуд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар