Сметка без кръчмар: Ето с колко изнудвала Мария Гущеров, за да си мълчи! (Още за позора)

Сметка без кръчмар: Ето с колко изнудвала Мария Гущеров, за да си мълчи! (Още за позора)
Гласувайте за статията

Мария си прави тънка сметка, ама май без кръчмар

Мария е решила да заработи не само стабилен хонорар от престоя си във ВИП Брадър. Поп фолк дивата иска да спечели колкото е възможно повече и от бившия си мъж Християн Гущеров.Певицата крои хитри планове как да измъкне не само тлъсти имоти, но и пари от пухкавия бизнесмен.

Мария

Мария изнудва Гущеров

Двамата бяха семейство две години. Двойката обаче няма общо дете. Заради което Християн Гущеров не е длъжен да дава на съпругата си нито издръжка, нито средства.Затова тя лукаво е измислила план как да се облажи от обстоятелствата. Мария решила да осребри мълчанието си в Къщата.

Затова започнала да изнудва бившия си. Мара Отварачката го заплашила, че ще изкара на бял свят такива пикантерии и гнусни неща, от които дори циниците ще се засрамят.

Дори му начертала начина. Така щяла да го измуфти в уж неглижиран разговор. И то  с двете си приятелки вътре-ливанската диетоложка Енджи Касабие и сценаристката Ваня Щерева. За да не вади на показ кирливите му ризи, Мария поискала от бизнесмена сто бона и тристаен апартамент в центъра на столицата.

Миньончето на поп фолка обаче проявила и огромна доза „благородство”. Тя поискала тези пари и недвижима собственост да бъдат записани на името на щерка й Марая.

„Аз за себе си нищо не искам. Искам тези неща да бъдат на името на моята дъщеря Марая”, уж загрижена подмятала Мария.

Мария разчитала това да се случи не само защото заплашила богаташа. Но и вярвала, че той ще склони, защото милионерския син бил много нежен и се разбирал превъзходно с детето на бившата си половинка.Поп фолк дивата била сигурна, че щом Марая няма нищо общо с техните спорове, Гущеров нямал пък причина да не го направи.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Сметка без кръчмар: Ето с колко изнудвала Мария Гущеров, за да си мълчи! (Още за позора)”

  1. 345

    сеп. 18. 2017

    Егати наглата простакеса ,откъде на къде той ще осигурява живота на нейната дъщеря ,тя нали си има баща и той е богат,но от него не взе нищо така че и от тоя ще пие една студена вода

  2. Ваня Вълчева

    сеп. 19. 2017

    Абсолютно нищо не разбрах. Особено за студената вода? Обърнете внимание, никой не защитавам.

Добавете коментар