Извънредно: Марги Хранова напусна Къщата на Вип Брадър! (зрителите са шокирани – виж тук)

Извънредно: Марги Хранова напусна Къщата на Вип Брадър! (зрителите са шокирани – виж тук)
Гласувайте за статията

Марги Хранова не е в Къщата на Вип Брадър 2017!

Великата родна певица Марги Хранова напусна Къщата на Вип Брадър 2017. При това съвсем неочаквано и тайно от всички. Зрителите останаха ошашавени, защото през годините във формата винаги се е твърдяло, че съквартирантите са заключени в Нови хан.

Марги Хранова

Марги Хранова си излезе от Вип Брадър, без нито един човек да я придружи навън. Защо от продукцията лъжат толкова нагло?!

Продуцентите и екипа се кълняха, че никой в шоуто няма достъп до външния свят, няма телефон, нито лаптоп. И единствено крайно наложителна причина може да им отвори вратите за навън. При това под строга охрана.

Е, не е ясно каква е била наложителната причина за Маргарита Хранова, но доста столичани са я видели навръх празника на София – Вяра, Надежда, Любов. Марги е била в квартал „Дружба“, където попяла на почитателите си.

След това чаровната певица хубаво си похортувала с три свои приятелки, с които седнали на кафе. Успяла да се види и с близките си, както и с внуците, които моментално отишли при нея на събитието.

Дотук добре, само дето никаква охрана на Вип Брадър не е забелязана на мястото. Марги Хранова съвсем спокойно се видяла с дружките и семейството си, а после си побъбрила и с феновете.

„Не охрана, а един човек от кумова срама не бяха пратили да я „варди“. Интересно ни е как после се е прибрала в Къщата, вероятно мъжът й я е докарал до Нови хан. То хубаво, ама да не правят зрителите на пълни балъци, че вече стават нагли“, коментират очевидците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар