Болна ли е Радина Кърджилова? (Актрисата стана кожа и кости, слабее още)

Болна ли е Радина Кърджилова? (Актрисата стана кожа и кости, слабее още)
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова стана кожа и кости

Радина Кърджилова се топи като сняг през юни. Звездата от Народния театър се топи не с дни, а буквално с часове. Близките й са силно притеснени заради измършавялото й тялои цялата и визия.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова е плашещо слаба

Според клюката Радина Кърджилова може би пак е посегнала към забранените вещества, подозират от арт средите, пише „България днес”.

Понеже звездата от Народния театър се топи с часове. От предишната й стройна фигура с апетитни извивки няма и помен. Сега тя е по-скоро ходещ скелет, притеснени са и нейните колеги.Не само фигурата й е променена, но и лицето й. То е слабо, с хлътнали бузи и вдлъбнати очи.

Няма два мнения, Радина Кърджилова е много слаба. Фигурата й прави впечатление на стари и на млади.Актрисата започна да слабее след като роди син на актьора Деян Донков.

Двамата станаха родители на малкия Христо. Момчето им носи името на бащата на Радина-художника Христо Кърджилов.

Деян Донков вече има един пораснал син от колежката си Анастасия Ингилизова. Деян Донков-младши обича да идва на гости при новото семейство на татко си. Той си играе с малкото си братче и се забавлява много там.

Подозренията, че Радина Кърджилова е подложена на физически тормоз от мъжа си отпада. Защото той вече трепери над нея и на детето. Преди двамата се отдаваха на среднощни запои и пиянски вечери, както и на употреба на вредни вещества. Често упражнsваха и юмруците си един на друг, а Радина Кърджилова идваше на работа цялата в синини.

Но сега тези неща вече са в миналото. След като станаха родители, двойката промени коренно начина си на живот. Живеят здравословно, не пият, внимават какво слагат на масата и с какво хранят детето си.

Мнозина подозират, че Радина Кърджилова е толкова слаба, защото много се преуморява. Най-вече заради безсънните нощи около грижите по малкия Христо. А и има куп служебни ангажименти, които също я изтощават. Заради което слабее от ден на ден. Определено актрисата има огромна нужда от почивка и от сън. А и от повече храна, за да върне апетитното си тяло и да не е така плашещо слаба.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар