Кейт Мидълтън удари всички в земята: Забогатя още повече! (Виж колко скъпи бижута къта)

Кейт Мидълтън удари всички в земята: Забогатя още повече! (Виж колко скъпи бижута къта)
Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън забогатя още повече

Кейт Мидълтън вече притежава бижута, по-скъпи и от тези на кралица Елизабет Втора. Колекцията й от аксесоари надхвърля сумата от един милион британски лири. Не е тайна, че семейството на принцеса Катрин не е супер богато.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън винаги е с ослепителни бижута

То е малко по-имотно от над средното за страната. Но след като стана съпруга на принц Уилям, богатството й нараста. Поне що се отнася до бижута. За шестте години брак с принц Уилям тя успяла да увеличи драстично тази колекция.

Като съпруга на престолонаследник и майка на двама кралски наследника и трето на път, тя има достъп до кралските скъпоценни камъни. И не спира да си увеличава личното си съкровище. Не е тайна, че Кейт Мидълтън е пристрастена към камъните, бижутата и диамантите.Като истинска кралска особа.

Например годежният й пръстен, обсипан с диаманти и сапфири, струва 30 000 британски лири. Той й бе подарен от принц Уилям.

Бижуто е красяло пръста и на покойната й свекърва, принцеса Даяна. Днес, предвид нелепата смърт на майката на съпруга й, той се оценява десетократно повече, категорични са ювелири.

Според приближени от двореца бижутата от личната колекция на Кейт Мидълтън възлиза на цена от шестстотин хиляди британски лири. В тях не влизат обаче диамантената огърлица, чиято стойност е 150 000 британски лири. Тя й бе подарена от принц Чарлз, когато принцесата стана негова снаха.

В това число не влизат и подаръците във вид на бижута, когато тя стана официално член на кралското семейство. Освен това херцогинята на Кеймбридж притежава и невероятно красива брошка. Подарена й е при обиколната им в Канада.

Днес е доста трудно да се оцени с точност колекцията на принцесата,предвид произхода на някои от тях. Но според запознати бижутата й надхвърлят стойността от един милион британски лири.

35-годишната Кейт Мидълтън е обявена за модна икона. И с право. Съпругата на принц Уилям притежава и четиридесет вида обеци.Които винаги съчетава с колиета от марката „Картие”, на стойност над 55 000 британски лири.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар