Подпали фенките: Анелия си стопи драстично! (Ето на каква диета се подложи)

Подпали фенките: Анелия си стопи драстично! (Ето на каква диета се подложи)
Гласувайте за статията

Анелия си стопи драстично

Анелия подлуди фенките си с новата диета, на която се подложи. Хитовата изпълнителка претърпя хирургическа интервенция. Бившата съпруга помислила, че всичко лошо е зад гърба й. Но тогава възникнал проблема с наднорменото й тегло.

Анелия

Анелия се стопи драстично

Тогава Анелия намерила изход. Решила да избере диетата на Синди Крауфорд. Преди години топ манекенката издаде касета с гимнастически упражнения и как да поддържа перфектната си фигура. Анелия си пускала касетата и стриктно спазвала указанията на американката.

„През цялото време си мислих, че искам да приличам на нея. Тренирах усилено, изпълнявах точно нейните инструкции и нещата се случиха. Дори ми излезе бенка като на Синди. Точно на същото място”, спомня си Анелия.

Поп фолк дивата обаче съчетала упражненията и тренировките със здравословен режим на хранене. Вече година и половина фолкаджийката не консумира месо. Почти се е отказала и от млечните продукти. Дори не пия айрян, сподели за диетата си звездата на „Пайнер”.

„Диетата ми включва в неограничени количества плодове и зелeнчуци. Освен това си хапвам риба.

Варива си позволявам да хапвам само два пъти през седмица и то само до обяд. Въглехидрати си позволявам да слагам на масата, но задължително без глутен”, разкрива хранителния си режим фолк звездата.

Анелия казва още, че си налага да се храни по четири пъти на ден, в по-минимални количества.Старае се също да не смесва неподходящи за комбиниране храни. За последното бившата на хазартния бос внимава много. .

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Подпали фенките: Анелия си стопи драстично! (Ето на каква диета се подложи)”

  1. Емилия

    сеп. 19. 2017

    е тая глупост с бенката най-много ми хареса !!!!

Добавете коментар