Митко Андонов с най-странната реакция за Мария и „ВИП Брадър“

Митко Андонов с най-странната реакция за Мария и „ВИП Брадър“
4 (80%) 1 vote

Бившият на Мария изненада всички с реакцията си!

Митко Андонов, с когото Мария се разведе преди почти десетилетие, в момента е много щастлив от участието на бившата си във „ВИП Брадър“. Така той има много повече време да бъде с дъщеря си Марая, научи Kliuki.bg.

Мария и Митко Андонов

Мария получи изненадваща подкрепа от Митко Андонов

Бизнесменът по принцип няма голяма възможност да е с детето си, тъй като с майката живеят разделени почти от раждането му. Влизането й в Къщата обаче е наложило Марая да остане при татко си.

Очакваше се Митко да се възпротиви на това участие, тъй като то предразполага към разкрития за брака им и изобщо за него. Затова е изненада, че той се радва.

Разбира се, не е изненада мотивът му. Всеки иска да бъде с дъщеря си повече време. Освен това Андонов отдавна се чувствал много виновен, че не вижда детето си често.

За последното допринася и мащехата на Марая. Настоящата жена на Митко не обича особено факта, че той има дете от друга, поне така се говори.

Според слуховете, тя забранявала дълго време мъжът й да вижда Марая под общия им покрив. Затова Митко само ходел на периодични виждания у Мария.

Вече нещата явно са други, щом момиченцето е при баща си. По всяка вероятност Андонов е взел юздите на дома си в свои ръце.

Припомняме, че бракът между него и Мария издържа едва няколко години. Изговори се какво ли не за тяхната раздяла, но преобладава мнението, че и двамата са си слагали рога, което накрая ги е развело.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар