Симона Загорова довърши Митко Пайнера

Симона Загорова довърши Митко Пайнера
Гласувайте за статията

Симона Загорова унизи Митко Димитров и фирмата му!

Младата изгряваща звезда Симона Загорова няма намерение да бъде като майка си. Мони го доказа с решението си да не подписва с „Пайнер“, научи Kliuki.bg.

Симона Загорова

Симона Загорова разби Пайнера

Митко Димитров е предложил на дъщерята на Глория да се включи към компанията му, но тя категорично е отказала. Красавицата заявила на продуцента, че не иска да става попфолк певица и желае развитие в друга област на музиката.

Това се явява като студен душ за инженера, тъй като и майката на Мони е напът да го напусне. Глория вече е в много лоши отношения със своя продуцент и е на косъм от самостоятелна кариера.

Примата не понасяла това, че Митко й се месел в работата. Той започнал да изказва мнение какво трябва да прави като парчета и какво не,

Димитров държал Гло да създава еднодневки, които да правят фурор за месец-два. Както примерно правят Галена и Емануела.

Примата обаче отказала, защото тя считала, че нейната запазена марка са парчета, които остават във времето. Именно така смятала, че се е задържала толкова години на повърхността.

„Може една песен да извадя за годината, но тя трябва да е стойностна. Никога не съм разчитала на моментната слава. Моите фенове очакват от мен нещо трайно.“ – смята Глория.

Дъщеря й пък не искала да е в „Пайнер“ не само заради попфолка, който не й е любим, но и заради това, че се надявала на самостоятелна кариера. Тя не желаела да бъде обвързана с фирми, защото така само щели да й се месят в работата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар