Алекс Раева се отказа да бъде майка

Алекс Раева се отказа да бъде майка
Гласувайте за статията

Алекс Раева вече няма желанието да има деца!

Само след дни певицата Алекс Раева ще чукне 37 г. и явно това й се отразява на емоционалното състояние. Красавицата взе голямо решение в своя живот.

Алекс Раева

Алекс Раева се отказа от децата

След множество опити и надежди, Александра се е отказала от идеята да стане някога майка. Тя решила, че не е за нея това начинание и е по-важно да направи кариера и натрупа пари.

Главната причина, поради която Алекс Раева вече не иска деца, е раздялата й с диджей Дончо. Двамата изкараха дълго време заедно и опитваха да си имат бебе, но така и не успяха.

Сега певицата няма сериозна връзка и това донякъде обяснява решението й за децата. Тя не може да открие мъжа, от когото да зачене, заради което просто се е отказала от идеята.

С Дончо минаха през ада, за да си имат свой наследник. Водещата на „Х Фактор“ бе стигнала до хормонални инжекции, но в крайна сметка процедурата ин витро претърпя крах.

Говори се, че именно темата за децата е разделила Алекс Раева и диджей Дончо. След като дълго време не успявали да си имат бебе, той започнал да се отказва и тя му се разсърдила. Така се стигнало до голям конфликт помежду им.

Все пак да не забравяме, че диджеят вече има едно дете и може би затова не е държал на второ. За разлика от Александра, която никога не е раждала.

Според слуховете, най-близко до раждане певицата е била по време на връзката си със Слави Трифонов. Тогава направила аборт, тъй като Дългия не искал деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар