Уникум: Деси Радева сама си пише похвалните слова! (разкритието потресе всички – виж тук)

Уникум: Деси Радева сама си пише похвалните слова! (разкритието потресе всички – виж тук)
Гласувайте за статията

Съпругата на Румен Радев – Деси Радева лично сътворява хвалбите за себе си!

Взривяващо разкритие за първата дама Деси Радева потресе обществеността. Източници от „Дондуков“ 2 съобщиха пред агенция ПИК, че съпругата на Румен Радев не само отговаря за прессъобщенията му. Но и се е заела лично да пише похвалните слова за себе си. А след това да ги препраща до медиите.

Деси Радева

Деси Радева се хвали сама

Като пример се посочва блудкавото и умилително съобщение относно изявите й в Малта. То било сътворено лично от нейната ръка, а снимките към него били бдително подбрани.

Десислава Радева предимно набляга на непринуденото си общуване с хората, на това колко усмихната и лъчезарна е, и как повечето се снимат първо с нея, а „между другото“ и с президента Румен Радев.

„Съпругата на президента Румен Радев го придружи в Малта, където се състоя заключителната пресконференция на 13-та годишна среща на групата „Арайолуш“.

Двамата се срещнаха с представители на българската общност там. Двойката бе посрещната с хляб и сол и традиционно българско хоро в столицата Валета.

Първата дама Десислава Радева привлече вниманието със свеж жълт тоалет, с яка и без ръкави. Тя бе подбрала удобни и равни обувки. Вярна на стила си, отново бе избрала естествена визия за косата си“, това е само част от хвалебствените „репортажи“, които Деси Радева сама пишела за себе си, посочва ПИК.

След напускането на Елена Йончева като пиар на Румен Радев, никой друг не беше допуснат до този пост. Половинката на президента държи сама да чете и проверява всичко, както и лично да определя каква информация и как ще се публикува.

„Е, това ако не е мания за величие, какво е?! Не се е случвало такова нещо при нито една президентска двойка у нас“, коментират от „Дондуков“ 2.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар