Мария Игнатова не иска да повярва: Тя единствена не получи покана за рождения ден на Рачков! (още подробности)

Мария Игнатова не иска да повярва: Тя единствена не получи покана за рождения ден на Рачков! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мария Игнатова беше отсвирена от Рачков на празника му!

Димитър Рачков и Мария Игнатова са разделени от месеци. Въпреки това обаче доскоро те и познатите им твърдяха, че са запазили прекрасните си отношения и са останали добри приятели.

Рачков

Рачков не пожела Мария Игнатова да присъства на празника му, много е наранен от нея

Да, ама не! Ето, че истината лъсна и то навръх рождения ден на Димитър Рачков преди дни. Партито за който беше ситуирано във вървежния Клуб 33 на Петко Димитров.

По ирония на съдбата самият Петко Димитров, който е бивш мъж на Мария Игнатова, беше сред гостите на Рачков и се забавляваше с компанията. В която липсваше само Мария Игнатова.

Да, Рачков беше поканил всички – от Джуди Халваджиян, Зуека, диджей Джорджо и адреналинките, до последния човек в екипа на „Господари на ефира“. Потресаващо е, че Митко обаче не е пожелал своята бивша Мария на празника си.

„Мария я нямаше там и това е вярно. Сега сигурно мнозина ще напишат, че тя е наранила Рачков като не е отишла да го поздрави. Но дефакто нямаше как да отиде, защото лично той отказа да я види сред гостите си. Митко много обичаше тази жена и тя силно го нарани. Иска се време, за да се отърве от гадните спомени и да може да продължи спокойно напред“, разкриха близки до Рачков източници.

Честолюбивата Мария Игнатова обаче хич не останала доволна от това пренебрежение на екс половинката й към нея. В началото се направила, че не й пука, но после не спряла да бълва огън и жупел срещу Рачков пред приятелката си Алекс Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар