Венета Райкова подпали война в ефира, с Алисия скочиха на Николета

Венета Райкова подпали война в ефира, с Алисия скочиха на Николета
Гласувайте за статията

Венета Райкова използва „Папараци“ за разчистване на сметки.

ТВ водещата Венета Райкова покани като първи гост в „Папараци“ фолк певицата Алисия. Тази новина шокира всички зрители. А причините за това са не една, а поне две. До скоро Николета Лозанова не на поста на горещата водеща. А тя и Ася са смъртни врагове заради Валери Божинов и Ники Михайлов, узна kliuki.bg.

Венета Райкова се съюзи с Алисия

Венета Райкова се съюзи с Алисия

Тази до болка позната вече на всички сага, обаче, явно не е приключила, а тепърва започва! Именно любовният четириъгълник, който вълнува светското пространство от години, стана причина Алисия и Венета Райкова да се хванат за косите. Причината е, че в стартовите епизоди на „Горещо“ преди около 10 години тя на дълго и на широко се занимаваше с историята, достойна за латино сериал.

Тогава фолк певицата се закани, че ще съди русата водеща. Закани се и че никога няма д ай даде интервю. Е, явно Алисия не е от хората, които си изпълняват обещанията! Или поне винаги е готова да направи компромис, ако става дума за Николета Лозанова. Така тя седна на стола срещу Венета Райкова в доскоро запазената за врагинята й територия, пише hotnews.bg.

Новата водеща на „Папараци“ определи гостуването на певицата като „готино, свежо, положително“, с което прозвуча леко лицемерно. Не по-малко лицемерно бе и удоволствието, което Алисия заяви от гостуването си. Явно наистина нищо не сплотява две жени така, както омразата към трета. А Венета Райкова знае това много добре и е готова на всичко, за да смачка Николета. Но май сама ще си вкара автогол…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар