Всичко е решено: Ето кой ще е първият изгонен от Вип Брадър в понеделник! (скандално инфо от кухнята)

Всичко е решено: Ето кой ще е първият изгонен от Вип Брадър в понеделник! (скандално инфо от кухнята)
5 (100%) 1 vote

Вип Брадър 2017 ще се раздели с първия си съквартирант в понеделник!

Снощните номинации във Вип Брадър 2017 поставиха трима съквартиранти на пангара на предстоящите елиминации. Това, както всички знаем, са Мегз, Антон Стефанов и шеф Петров.

Вип Брадър

Първият изгонен от Къщата на Вип Брадър 2017 ще е Антон Стефанов

Те събраха най-много отрицателен вот от останалите в Къщата като определено рекордьорката е дизайнерката Мегз. Феновете на Миглена Каканашева обаче могат да спят спокойно, защото не тя ще изхвърчи като коркова тапа от формата след броени дни.

Първият, който ще напусне Вип Брадър 2017 е журналистът Антон Стефанов. Всичко вече е решено предварително, а зрителският вот е само за параван, издадоха източници от кухнята на медията.

Тони Стефанов ще бъде превърнат в жертвеното агне, за да се спасят другите двама. Които определено дават повече сол и пипер в „манджата“, наречена Вип Брадър.

Както знаем, Мегз е една от най-ярките личности вътре, а за шеф Петров просто няма какво да коментираме. Дефакто той върти не само кухнята, но и рейтинга на предаването, макар и с крясъците и скандалите си.

„Нали се сещате, че никой няма да си пусне телевизора на Нова ТВ ако ще гледа само кротката Марги Хранова или закачките на Даниел Петканов. Останалите също са не така ярки и интересни образи като шефа и Мегз. Така че главата на Антон Стефанов хвръкна още преди зрителите да решат да гласуват“, разкриват източниците.

Със сигурност да бъде първият изгонен ще е унижение за егоцентричния журналист, но както той, така и симпатизантите му, са безгласна буква в случая. Тони поне ще може да се премести обратно на удобното си диванче при Гала и да прави това, което винаги досега. Да коментира формата отстрани.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Всичко е решено: Ето кой ще е първият изгонен от Вип Брадър в понеделник! (скандално инфо от кухнята)”

  1. zlatena

    сеп. 21. 2017

    Аз като видя физиономията на дебелия свиня шеф Борис Петров се изнервям и започва да ми се повръща а тези които го подкрепят са същите като него арогантни до безобразия

Добавете коментар