Емилия откачи: Сама си говори колко е дебела, а минута по-късно… (добре ли е, виж какви ги дрънка)

Емилия откачи: Сама си говори колко е дебела, а минута по-късно… (добре ли е, виж какви ги дрънка)
5 (100%) 1 vote

Емилия нещо не е съвсем у ред след раздялата с Коко Динев!

Поп фолк дивата Емилия хептен изтрещя. Певицата започна да бръщолеви такива глупости, че и феновете й се ошашавиха от тях. Явно бившата на Коко Динев е още на антидепресанти след раздялата им, които обаче не й се отразяват добре.

Емилия

Емилия съвсем изплиска. Първо признава колко е дебела, а после обявява, че е супермодел… Къде си, Коко, че да си утешиш жената?!

Емилия шокира със снимка в социалната мрежа, на която се е хванала за кръста и показва татусите си. Разбира се, не това е странното, а надписа, който постави над фотоса.

„Дебела съм, дебела… Че колко пък да съм дебела“, сама си каканиже Емилия и дори не се усеща, че става за смях. Какво иска да докаже изпълнителката и на кого, това си остава само в нейната глава.

Минути по-късно обаче тя прави още един гаф, граничещ с умопомрачение. След като се затръшка каква дебелана е, Емито си пусна резултата от импровизиран тест във Фейсбук.

И с радост посочи какво й е предвещала мрежата. Цитираме: „Емилия, ти си супермодел. Ти си толкова перфектна, че най-добрите марки и дизайнери направо се избиват за теб“. Найс, А?!…

Както и да го погледнем, действията на Емилия в последните месеци са силно разконцентрирани. И не спират да навяват на мисълта, че пайнерката още не може да прежали любовта на живота си Коко Динев.

В момента Емилия е сама с двете си деца и се чуди по какви кръчми, села и паланки да търчи, за да спастри някой лев за себе си и отрочетата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар