Любо Нейков и Гинка са на седмото небе, споходи ги най-голямото щастие!

Любо Нейков и Гинка са на седмото небе, споходи ги най-голямото щастие!
3 (60%) 1 vote

Любо Нейков и съпругата му Гинка ще стават родители за втори път!

Тази новина обикаля коридорите на БТВ от няколко дни. Засега Любо Нейков не е потвърдил официално, че бебе №2 е на път. Но мълчанието му може да се приеме за негласно съгласие, тъй като не е опровергал новината. А бременността е още на ранен етап и затова избягва да тръби наляво и надясно за щастливото събитие, узна kliuki.bg.

Любо Нейков и Гинка не могат да си намерят място от щастие

Любо Нейков и Гинка не могат да си намерят място от щастие

Гинка вероятно е в трети или четвърти месец, защото коремчето й вече се оформя. Затова и всеки, който я е виждал наскоро, е наясно, че с Любо Нейков ще си имат още едно дете. То е желаното от години и двамата са на върха на щастието. Въпросът с наследниците за двамата е доста болезнен и затова никой от обкръжението им не смее да задава въпроси, а чака те да се похвалят.

Преди години Гинка направи спонтанен аборт.

След това доста трудно успя да зачене, нов се пак роди малката Анна. И до ден-днешен и двамата треперят над дъщеря си от страх да не й се случи нещо, защото само те си знаят какво им е коствало днес да я има. Сега дъщеря им вече е ученичка и посещава елитно частно школо. В него се премести след година в реномирана детска градина.

Любо Нейков и Гинка не веднъж са доказвали, че децата са най-важното за тях. Затова няма по-голямо щастие от това да се сдобият с още едно. В последните седмици съпругата на актьора и продуцент не ходи на работа, вероятно заради желанието да предотврати всякакви рискове за нея и бебето. А бъдещият татко се грижи за двете си любими жени като принцеси, пише retro.bg.

Покрай новината, че ще става татко отново, продуцентът и съдружник на Евтим Милошев е проявил завидна щедрост. Той развързал кесията си, в която къта няколко милиона, и се сдобил с чисто нов джип за около 500 хиляди лева. Уж с идеята да бъде по-удобен и безопасен, когато станат четирима, но просто искал да си надвие на масрафа!

Когато Любо Нейков не ползва возилото, то е на разположение на бременната Гинка. За да не й се налага да шофира сама, в комплект с него върви и шофьор. Самият актьор също се ползва от неговите услуги, а понякога и сам развежда жена си с лъскавото возило из софийските улици.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Любо Нейков и Гинка са на седмото небе, споходи ги най-голямото щастие!”

  1. един джип

    сеп. 21. 2017

    Чисто нов джип за … 5000 лв.? Това ще да е 20 годишна Нива, хохо

  2. зрител

    сеп. 23. 2017

    Каквито са дебели и двамата скоро ще им трябва БТР да имат на разположение

Добавете коментар