Гала отряза Кристина Патрашкова, между тях е свършено!

Гала отряза Кристина Патрашкова, между тях е свършено!
5 (100%) 2 votes

Гала не иска да има повече нищо общо с Кристина Патрашкова!

Тв водещата Гала се оказа по-сурова и злопаметна от очакваното. Блондинката нито забравя, нито прощава.

Гала и Кристина Патрашкова

Гала отряза Патрашкова

Тя е отказала на Кристина Патрашкова място сред коментаторите на „ВИП Брадър“ в „На кафе“. Журналистката сама поискала да се включи, но получила отказ.

По-паметливите може би знаят, че Криси беше част от анализаторския екип допреди 2 години. След това започна работа в „Папараци“ по Би Ти Ви и трябваше да остави Нова телевизия зад гърба си.

Гала обаче приела много тежко решението на Патрашкова. Тя го счела за живо предателство и оттогава повече не искала и да чуе за журналистката.

Сега обаче Криси вече не е в „Папараци“ и веднага потърсила екипа на „На кафе“, за да си осигури допълнителен доход. По настояване на Гала молбата й е била отхвърлена.

Кристина Патрашкова, както виждаме, е сред коментаторите в студиото на шоуто. Поне там е успяла да се вреди.

Журналистката сама напусна предаването на Иван и Андрей. Тя последва Николета Лозанова, която изневиделица изостави папарашкото тв издание.

Тъй като Венета Райкова я замести, а тя има богат опит в интервютата, продуцентите решиха да спестят някой лев и сложиха Вени да изпълнява работата и на Ни Ло, и на Криси.

На Патрашкова й е било предложено да остане като редактор, но с доста намалена заплата. Тя веднага отказала.

Явно обаче този отказ сега й излиза скъпо, тъй като финансовото положение на писателката не е особено добро. За това свидетелстват постоянните й опити да се намърда да коментира „ВИП Брадър“, което й осигурява допълнителни доходи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Гала отряза Кристина Патрашкова, между тях е свършено!”

  1. зрител

    сеп. 22. 2017

    Тъпа,проста,злопаметна разпоретина ето това е Гала

  2. знаещ

    сеп. 23. 2017

    Гала не търпи край себе си знаещи и можещи интелигентни хора. .Тя се е обградила с досадни лелки простовати , ограничени разпоретини като нея. да не кажа че и по зле от нея

Добавете коментар