Жестоки гаври със Стоян Алексиев: Направиха го за смях с този топ 5 на „Защо бръкна“!

Жестоки гаври със Стоян Алексиев: Направиха го за смях с този топ 5 на „Защо бръкна“!
Гласувайте за статията

Стоян Алексиев продължава да бъде осмиван и мнозина да му се присмиват зад гърба!

Клетият Стоян Алексиев… Не му стига, че обра страшен срам, а и трябва да търпи подигравки. Актьорът е сериозно осмиван и дори се стига до гаври с него от страна на някои хора.

Стоян Алексиев и Ивана Бобойчева

Подигравките към Стоян Алексиев за ето тази сцена не спират

Сайт за мъже например го направи за смях с класация от 5 версии с отговор на въпроса – Защо бръкна в гащите на младата Ивана Бобойчева. Всичките те са повече от унизителни за звездата.

Номер 1: Стоян Алексиев играе лекар в „Откраднат живот“ и като такъв, е учен да пипа навсякъде. За да спази хипократовата клетва, е решил да провери състоянието на слабините на Ивана.

Номер 2: Голямата възрастова разлика помежду им е накарала Стоян Алексиев да се чувства като настойник на девойката. Той просто искал да провери дали носи гащи.

Номер 3: Възрастният актьор знае отлично, че любовните отношения на работното място влияят зле на работата. Затова бай Стоян може би е искал да разбере намеренията на колежката си, за да узнае дали е професионалистка.

Номер 4: Стоян Алексиев се явява нашият Хю Хефнър. Тук няма какво повече да се добави.

Номер 5: Актьорът чул телефонът си да вибрира, понечил да го извади, но захласнат в разговор с Ивана, сбъркал мястото и бръкнал в гащите й. Трябвали му няколко секунди да разбере, че това не е телефонът му.

В крайна сметка Стоян Алексиев стана за голям смях и обра огромен срам. Авантюрата му с Ивана и тези снимки, в които й бърка в гащите, докато я награбва, му костваха брака, а може би и кариерата в театъра.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар