Диляна Попова и Блатечки, заедно с детето

Диляна Попова и Блатечки, заедно с детето
2 (40%) 1 vote

Диляна Попова и Блатечки, заедно с детето… да, мое би не като идеалното семейство, но доста близко до тази идея.

Двойката, както знаем, вече не е заедно официално, но пък двамата доста популярни родители все повече прекарват време с детето си и се радват на тези безценни мигове.

Асен и Диляна са достатъчно известни, за да бъдат забелязвани навсякъде, където и да отидат. Затова и може би, нестандартното семейство не се прикрива, а напротив, разделени, но заедно. Двойката бе забелязана на море, заедно с малкия Борил.

Очевидно родителите са си поделили грижите по отглеждането му, а и дори са съвместно на море. Както пише и в изданието „Лайфстайл“, Диляна Попова публикува само снимки на Борил и Асен, които се забавляват заедно. Тя често отсъства и противно на множество клюки, красавицата явно може да разчита на грижите на бащата, освен Асен, нейната майка също помага в отглеждането на малкия наследник Блатечки. 

С мама е най-добре

Освен снимките за пореден филмов проект, Синеоката фурия участва и в прекрасния мюзикъл по знаковия филм – „Оркестър без име“. В него Диляна ще изиграе телефонистката, която се захласва по един от сезонно свирещите там музиканти.

Диляна и Асен показват как едни зрели хора могат да живеят добре, макар и не под един покрив, в името на възпитанието, детето и разбира се добрия тон, защото кавгите едва ли някому помагат, а ние пък от „Клюки.Бг’ само можем да им признаем, че им симпатизираме искрено.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар