Лошата страна на Том Круз отново се показа

Лошата страна на Том Круз отново се показа
1 (20%) 1 vote

Лошата страна на Том Круз отново се показа, както е известно звездата е силно противоречива натура. Толкова успешен и в същото време, доста коментиран като непримирим и властен по темперамент мъж.

След няколко дълги връзки и тежки раздели, Том най-после в името на най-малкото си дете от Кейти Хоумс, успокои нрава си у дома.

Силно коментиран е и неговия ярко религиозен стил на живот, придържащ се към идеите и ритуалите на сциентологията. А може би и заради това, той развали семейния си комфорт.

Сега, обаче, както пишат и от „Лайфстайл“, става ясно, че Том Круз показва странен нрав и не само в личния си свят, но и на снимачните площадки. Дотолкова държал да се заснемат перфектно сцените на филма – „Бари Сийл: Наркотрафикантът“ (American Made), че спестявал от почивките на летците, коментират близките им. 

Както е известно има два смъртни случая по време на снимките, двама от летците загиват, а един от тях трайно е инвалид, заради тежките каскади и натоварения режим на снимаме, както казват запознати.

А именно Том бил от тези, които най-много държали снимките да станат перфектни и не давал почивки. Точно заради това и той е обвинен по дело, заради смъртта на летците.

Том Круз

Надяваме се, че случаят ще се изясни, макар огромната загуба на близките, дано стане ясна причината за трагедията по-скоро, коментираме и от „Клюки.Бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар