Красен Кралев съсипа Виктория Петрова, журналистката не прилича на себе си!

Красен Кралев съсипа Виктория Петрова, журналистката не прилича на себе си!
3 (60%) 1 vote

Виктория Петрова изживява тежко раздялата с Красен Кралев!

По-малко от месец след като изхвърли Красен Кралев от живота си, Виктория Петрова изглежда ужасно. Журналистката е с отчайващ външен вид и това се забелязва от всички зрители на Би Ти Ви, научи Kliuki.bg.

Виктория Петрова и Красен Кралев

Виктория Петрова страда по Красен Кралев

Вики изглежда твърде състарена, което е удар по самочувствието й. Въпреки че вече не е първа младост, а 40-годишна жена, тя все още се мислела за най-красивата в Би Ти Ви, но уви.

Когато узнала какви ги говорят зад гърба й колегите и как й се подиграват, Виктория Петрова побесняла, но същевременно изпаднала и в депресия. Най-лошото в случая е, че считала, че донякъде другите са прави.

Според всички слухове, Вики се намирала в това състояние заради Красен Кралев. Тя наистина повярвала, че той е мъжът, с когото ще направи семейство, но не се получи.

Причината, както писахме вече, е в кръшкането на Кралев. Говори се, че любовница му е била певицата Мария Илиева и Виктория Петрова научила за това.

Така журналистката отново се озовала сама. Колкото и да обича Красен, тя нямало как да му прости изневярата. Затова се отдала само на работа.

За жалост цялата тази любовна драма се отразила на визията й. Тъй като по цели нощи плачела у дома, Вики идвала на работа с подпухнали очи. Цялата излъчвала мъка и болка.

Новинарката вече се била отказала от всички мъже. За момента не искала и да чува за любов и всяка минута извън БТВ я прекарвала сама у дома.

Вики Петрова е една от най-вървежните журналистки сред мъжете. Тя се превърна в голям хит още с появата си, но любовните терзания съсипаха визията й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар