Една от причините да харесваме 90-те са и тези модни икони

Една от причините да харесваме 90-те са и тези модни икони
Гласувайте за статията

Една от причините да харесваме 90-те, да беше време, в което се слушаше диско музика, носеха се ярки цветове, създадоха се легендарни ТВ сериали – „Приятели“, „Алф“, „Стъпка по стъпка“ и още. Но и модата имаше своите легенди.

Класата няма мода и години, доказват го и  Синди Крауфорт, Наоми Кембъл, Клаудия Шифер, Карла Бруни, Хелене Кристенсен

През 90-те се изградиха като успешни знаковите модни икони – Синди Крауфорт, Наоми Кембъл, Клаудия Шифер, Карла Бруни, Хелене Кристенсен и още от онези невероятни, високи и сексапилни дами, далече от наложилата се след това тенденция на свръх тънки и безформени модели.

В стил Версаче

Именно тези хубавици бяха и изненадата, която поднесе дизайнерската къща на Версаче към своите почитатели за седмицата на модата в Италия – Милано.

На представянето на новата колекция – 2018 Пролет/Лято, звездите на модата от 90-те години сега към 50 годишни представиха невероятен моден завършек на дефилето и събраха за пореден път погледите на публиката и фотографи, медии и критици и пак ни показаха как се прави и защо все още са сред най-добрите, макар в тези модни среди конкуренцията да е неописуемо жестока.

А иначе в ревюта дефилираха и популярните днес модели – Кендъл Дженър, сестрите Бела и Джиджи дъщерята на Синди Кая. пишат и в „ЕВА“.

Тази приятна изненада с моделите на 90-те бе и в чест на почитането на 20 години от смъртта на брата на Донатела – Джани Версаче.

Той е работел с всичките популярни тогава модни икони и те му благодариха от подиума за помощта му. Шоуто спечели овациите на всички и определено предизвиква коментари и внимание, коментираме и ние в изданието за новини – „Клюки.Бг“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар