Деян Донков е болен от ревност: Ето с кого мисли, че му изневерява Радина!

Деян Донков е болен от ревност: Ето с кого мисли, че му изневерява Радина!
5 (100%) 1 vote

Деян Донков не е на себе си, той ревнува жена си до полуда!

Актьорът Деян Донков напоследък е доста ревнив, а съпругата му Радина Кърджилова му дава повод за това. Двамата, макар да са много щастливи с бебето си, понякога изпадат в ненужни скандали.

Деян Донков и Радина Кърджилова

Деян Донков ревнува до полуда Радина Кърджилова

Един от тях е продиктуван от трети човек. Актрисата и колегата й Дарин Ангелов са станали доста близки, което подлудявало мъжа й.

Двамата се познават отдавна. Играли са заедно в сериала „Стъклен дом“, както и в много театрални постановки.

Истински близки обаче станали по време на снимките на филма „12 А“. Тогава установили, че си допадат по характер и започнали да се виждат на по кафе.

Според познатите им, между тях нямало нищо по-различно от приятелство. Те се виждали чисто платонически, но Деян Донков вече ревнувал.

Актьорът си въобразявал, че Радина му кръшка с Дарин. Дори на няколко пъти я проследил и наблюдавал отблизо кафето й с колегата си.

Въпреки че не видял нищо нередно в тези излизания, Донков продължил да ревнува. Той често вдигал скандали на жена си, сигурен във вината й.

Деян и Радина са заедно от поне 6-7 години, но са семейство от само година и нещо. Миналото лято те се венчаха, преди актрисата да роди първото си дете и общо второ за Донков.

Според мълвата, ревността на звездата от „Изпепеляване“ се засилвала и от факта, че Дарин Ангелов всъщност си падал по Радина. Говори се, че нямал против да я накара да изневери на съпруга си, но засега не успявал в това си начинание.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар